|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
a poza tym to jedyny sklep z butami w moim mieście i trudno za każdym razem jechać bo ubrania do innego miasta
ale sportowe moje dziewuchy mają ze skóry więc się nie przejmuję lakierkami gufo ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja nie kojarzę Melanii, wcześniej nie interesowałam się butami dziecinnymi.
35zł czy nie 35zł, bądź co bądź z reklamówek To jak dla mnie wystarczy ![]() Szczególnie na ciepłe dni, to się ze stopy kiszonka robi ![]() Bo na zimę to jeszcze spoko, tym bardziej że w zimie się nie biega po podwórku cały dzień w jednych butach - tylko krótsze spacery. No i syrka aż tak się nie poci. A te Lasocki to fajne są? |
|
|
||||
|
||||
|
ja kedyś Ryłki kupowałam araz się skusiłam na Lasockiego i mi podeszły
mam już z 6 par a zimówki jedne mają 4 lata i powiem że moje ukochane |
|
|
||||
|
||||
|
Eee tam, jak do kościoła i z powrotem to nic nie będzie od plastikowych butów, grunt że do latania mają skórkowe.
Ja to mam bzika na punkcie bucików dziecięcych, bo mój mąż całe życie latał w jakiś bazarowych (taki u nich w rodzinie zwyczaj) i ma takie stopy zdefasonowane, że aż przykro patrzeć ![]() Dosłownie jakby mu ktoś te stopy kijem bejsbolowym pogruchotał i tak się zrosły. Już o tym nie wspominając, że całe narzeczeństwo narzekał na bóle kolan, i dopiero po ślubie, gdy pomogłam mu kupić dobre buty, to te bóle mu przeszły. Wcześniej kompletnie się nie domyślałam, że to może być od butów. |
|
|
||||
|
||||
|
na lato zawsze skórzane starszej kupowałam właśnie z melani ale już od 2 czy 3 lat ich w ccc nie widzę i kupuje gufo
moż e w tym roku coś poszukam jednak pożądniejszego przestraszyłąś mnie tą deformacją stóp |
|
|
||||
|
||||
|
A bo u nich to kupowanie butów miało naprawdę dramatyczną postać
![]() Nie będę wnikać w szczegóły, bo to ich brudy rodzinne Ale to chyba najbardziej skrajny przypadek, o jakim słyszałam. Już chyba gorzej się butów kupować nie dało - jak oni to robili. |
|
|
||||
|
||||
|
ja cały dzień latałam z dziećmi żeby im sandały pokupić i masakra! albo nie ten kolor, albo fason nie ten itp. itd.
ale kupiliśmy i mamy z głowy.
|
||||
|
||||
|
No i dobrze, na ostatnie upały akurat
![]() A miała któraś z Was trampeczki Coccodrillo dla dzidzioła? |
|
|
|||
|
|||
|
Koleżanka kupiła dla synka (15 miesiecy), ale kiepsko w nich chodził i chwila moment miał mokre nóżki. Po jednym założeniu leciała reklamować.
Ja natomiast przy okazji wizyty u ortopedy pytałam co sądzi o tramkach, to dla maluszków u ktorych dopiero nóżka sie kształtuje odradzał. Mówił, że trampki to już raczej dla starszych dzieciaczków. |