KontaktMoja BanglaForumArtykułyZdjęciaOpinieStrona główna

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27-08-2010, 10:24
aniolka aniolka jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Witam!
Również jestem posiadaczką spacerówki DELTI CAT.
Dodam,że bardzo zadowoloną posiadaczką!
Zalety i wady punktowo wynotowała przedmówczyni więc tu sie powtarzać nie będę.
Dodam tylko ,że spacerówka ma właśnie wypinany pałąk ,dzieki czemu w prosty sposób można wkładać i wyjmować dziecko . To jest duży plus!
Także takim plusem jest folia p/deszczowa ukryta w podnóżku za zamkiem błyskawicznym! Zawsze mamy ją przy sobie i nie zajmuje nam połowy kosza na zakupy!:P
A propos kosza- jest on bardzo pakowny i dostęp do niego jest łatwy nawet jak dziecko śpi w rozłożonym siedzisku.
Co to tej ostatniej funkcji ,to sen w siedzeniu kubełkowym ,które nie rozkłada sie na całkiem płasko też nastręcza wątpliwości (za to rozkładanie trwa sekundę i robimy to jedną ręką!) jednak u nas jest to już przetestowane a dziecko budziło sie wyspane i wesołe. Ufając specjalistom to i kręgosłup dziecka na tym nie cierpi.
No ale wiadomo,ze dzieci jak i dorośli- jeden wyśpi sie i na podłodze a inny musi mieć króleswkie łoże!
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-08-2010, 20:21
OliwiowaMama OliwiowaMama jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Uważaj na baby dream i baby design'y. Ja to kupiłam i załuję. Niby sie rozkładają prawie na płasko, ważą malutko i fajnie się składają, ale mój mąż przywiózł egzemplarz (jeszcze w kartoniku) i śmierdzi chińskim klapkiem.. dziecko po jezdzie w tym wózku śmierdzi tak długi czas i nie pomogło pranie (wózka oczywiście). Zanim kupisz, powąchaj czy nie śmierdzi... głupia rada, ale potem dużo problemów. (Jak z czajnikami...). Dodam ze te cuchnace wózki za nie małe pieniądze (300zł dałam) mają pozytywną opinie instytutu matki i dziecka. PORAŻKA
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-09-2010, 13:24
tatota tatota jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

A ja polecam zupełnie inną spacerówkę. Zdecydowanie porządna i bardzo funkcjonalna - Cosatto Swift (angielska firma, u nas mało znana, ale w UK popularna). Jest lekka i łatwo się prowadzi. Rozkładana na płasko, z regulowanym oparciem i podnóżkiem, kółka są skrętne, ale można je blokować. Ma sporą budkę i fajny śpiworek, super na zimę! Jezdzimy nią już długo i wszyscy są zadowoleni Minus jest taki, że w standardzie nie ma pałąka, ale dokupiłam go bez problemu u dystrybutora, razem z wózkiem.
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-09-2010, 14:12
Fotelik24 Fotelik24 jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

Firma rzeczywiście mało znana,nie słyszałem o niej. Jeżeli chodzi o wózki spacerowe to każdemu z czystym sumieniem mogę polecić modele MacLarena,moim zdaniem jedna z lepszych firm. Ich wózki są solidne oraz bezpieczne. Sam mam model Techno XLR i jesteśmy z niego zadowoleni.
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-07-2011, 20:23
aster aster jest nieaktywny
Zbanowany

Domyślnie

/usunięto teksty reklamowe/
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
spacerówka, wózek

Narzędzia wątku