|
||||
|
||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Witam!
Również jestem posiadaczką spacerówki DELTI CAT. Dodam,że bardzo zadowoloną posiadaczką! Zalety i wady punktowo wynotowała przedmówczyni więc tu sie powtarzać nie będę. Dodam tylko ,że spacerówka ma właśnie wypinany pałąk ,dzieki czemu w prosty sposób można wkładać i wyjmować dziecko . To jest duży plus! Także takim plusem jest folia p/deszczowa ukryta w podnóżku za zamkiem błyskawicznym! Zawsze mamy ją przy sobie i nie zajmuje nam połowy kosza na zakupy!:P A propos kosza- jest on bardzo pakowny i dostęp do niego jest łatwy nawet jak dziecko śpi w rozłożonym siedzisku. Co to tej ostatniej funkcji ,to sen w siedzeniu kubełkowym ,które nie rozkłada sie na całkiem płasko też nastręcza wątpliwości (za to rozkładanie trwa sekundę i robimy to jedną ręką!) jednak u nas jest to już przetestowane a dziecko budziło sie wyspane i wesołe. Ufając specjalistom to i kręgosłup dziecka na tym nie cierpi. No ale wiadomo,ze dzieci jak i dorośli- jeden wyśpi sie i na podłodze a inny musi mieć króleswkie łoże! ![]() |
|
|
||||
|
||||
Uważaj na baby dream i baby design'y. Ja to kupiłam i załuję. Niby sie rozkładają prawie na płasko, ważą malutko i fajnie się składają, ale mój mąż przywiózł egzemplarz (jeszcze w kartoniku) i śmierdzi chińskim klapkiem.. dziecko po jezdzie w tym wózku śmierdzi tak długi czas i nie pomogło pranie (wózka oczywiście). Zanim kupisz, powąchaj czy nie śmierdzi... głupia rada, ale potem dużo problemów. (Jak z czajnikami...). Dodam ze te cuchnace wózki za nie małe pieniądze (300zł dałam) mają pozytywną opinie instytutu matki i dziecka. PORAŻKA |
|
|
|||
|
|||
|
A ja polecam zupełnie inną spacerówkę. Zdecydowanie porządna i bardzo funkcjonalna - Cosatto Swift (angielska firma, u nas mało znana, ale w UK popularna). Jest lekka i łatwo się prowadzi. Rozkładana na płasko, z regulowanym oparciem i podnóżkiem, kółka są skrętne, ale można je blokować. Ma sporą budkę i fajny śpiworek, super na zimę! Jezdzimy nią już długo i wszyscy są zadowoleni
Minus jest taki, że w standardzie nie ma pałąka, ale dokupiłam go bez problemu u dystrybutora, razem z wózkiem. |
|
|
|||
|
|||
|
Firma rzeczywiście mało znana,nie słyszałem o niej. Jeżeli chodzi o wózki spacerowe to każdemu z czystym sumieniem mogę polecić modele MacLarena,moim zdaniem jedna z lepszych firm. Ich wózki są solidne oraz bezpieczne. Sam mam model Techno XLR i jesteśmy z niego zadowoleni.
|
|
|
|||
|
|||
|
/usunięto teksty reklamowe/
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |