|
||||
|
||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Moja piątka
![]() 1. Wózek Cosatto Lite Swift Supa - spacerówka, zaskoczyła mnie swoją funkcjonalnością i wygodą 2. Frida - aspirator do nosa 3. Chusta Moby tkana - nikt nie przypuszczał, że bedzie lekiem na kolki 4. Leżaczek bujaczek Bright Starts - prawdziwy hit, uwielbiany przez synka 5. Lóżeczko turystyczne Baby Ono - idealne na wszelkie wyjazdy, solidne! |
|
|
|||
|
|||
|
A my co prawda nie mamy chusty,ale od dłuższego czasu zastanawiamy się nad kupnem. A co do niezbędnika,to za taką rzecz uważam pieluchy pampers, szczególnie premium care,przewijak oraz wózek-na dzień dzisiejszy MaclAren o którym pisałem w innym poście. Pościel wool star tez bardzo dobrze się sprawdza,jesteśmy z niej zadowoleni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Przy pierwszym dziecki zaliczyłam znacznie wiecej kitów niż hitów, ale przy drugim juz byłam mądrzejsza
1. /usunięta reklama/, niebo a ziemia w porównaniu z pierwszym wózkiem który miałam. Zdecydowanie hit! 2. leżaczek bujaczek - fisher price, nie wyobrażam sobie życia matki bez niego 3. Łóżeczko turystyczne - delti lucy, przynajmniej dziecko nie obija sobie główki o szczebelki 4. Kosmetyki Oilatum 5. Składana wanienka FlexiBath Mablo - do tej pory żałuje że nie widziałam o niej wcześniej. Zdecydowanie polecam! |