|
||||
|
||||||||
|
|
|||
|
|||
|
A jak już jesteśmy przy prośbach, to ja bym poprosila o namiary na jakąś fajną stancję w Zakopanym blisko Centrum. Moje z poprzednich lat mają komplet, a to co znajduję w necie przeważnie też wszystko zajęte, a jak nie to po 300 pln za dobę
. |
|
|
||||
|
||||
|
Polecam Willa Ulka ul Na Wilcznik 5, bliziutko centrum, ładne pokoje, czyściutko. Miejsce w centrum a jednocześnie bardzo spokojne, parking na terenie zamykany. Może być kłopot z miejscami, my rezerwowaliśmy kilka mies przed przyjazdem, ale nie zaszkodzi spróbować.
Drugie miejsce to apartament na ul Orkana 1/3/5, pokój, kuchnia urządzona , łazienka. Parking na terenie, zamykany. Trzecie to pokoje u Karpińskich, Piłsudskiego 47 (to z informacji ludzi róznych, sama tam nie byłam, widziałam jedynie z zewnątrz). |
|
|
|||
|
|||
|
Willa Ulka faktycznie wygląda bardzo przyjemnie, już wysłałam zapytanie jak tam u nich z miejscami wygląda, do Karpińskich wysyłałam w zeszłym tygodniu i nie odpowiedzieli
.Jutro będzie moja mama, to będę mogła podzwonić do tych co nie mają kontaktu mailowego, bo tak to mi Natka telefon zabiera i chce rozmawiać ![]() Dzięki Pete, na Ciebie zawsze można liczyć ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dzięki Zanetkaf za miłe słowa
![]() Co do Ulki to nie wiem jak z kontaktem mailowym, my zawsze dzwonimy do nich, może lepiej zadzwoń? Najfajniejszy pokój to żółty. Żółty i niebieski mają balkony z pięknym widokiem na góry, pomarańczowy ma balkon ale bez takiego dobrego widoku na góry, ale tez niezły widok, zielony pokój jest malutki i nie ma balkonu. Lodówka i naczynia dostępne na pietrze dla 4 pokoi. Musze poszperać w moich notatkach bo miałam zapisane sporo fajnych miejsc, z tym, że cenowo były one ok 250 do 350 zł bo interesowały nas apartamenty raczej. Natomiast jeśli chodzi o wynajęcie pokoi to Wille Ulke mogę polecić z czystym sumieniem ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ty i Chemical to główny filar Bangli w końcu
. |
|
|
||||
|
||||
|
Zanetkaf bo zacznę się rumienić
A że dwa filary to dobrze bo o jednym by się mogło przewrócić hehehe |
|
|
||||
|
||||
|
Ło rany, ale komplement
![]()
Ostatnio edytowane przez Chemical ; 13-08-2009 o 15:17. |
|
|
||||
|
||||
|
zanetkaf ma racje to nasz dwa filary
![]() dziewczyny mnie interesuje ale Sylwester w Zakopanem. nigdy tam nie byłam. chciałam cos za granica ale ceny zabójcze więc może Zakopane. była któraś na sylwka?
|
|||
|
|||
|
Ja byłam. Ludzi tłumy, ale klimat też niesamowity i sztuczne ognie oświetlające górskie szczyty to widok niesamowity.
Przeważnie jeździliśmy do Willi Łodzia, tam mają takie dwupokojowe studia/apartamenty z łazienkami, dwa kroki od Centrum, rozsądnie cenowo i czysto. W sumie to chyba na 7 różnych stancjach byliśmy w zależności od tego do czego chcieliśmy mieć blisko, no i jak akurat przedstawiał się stan naszych finansów . |
|
|
||||
|
||||
|
a czy organizuja kulig czy jakies dodatkowe atrakcje w ramach pobytu w sylwka?
napisałam maila do Karpińskich i willi ulka, czekam na odpowiedź.