|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Mnie interesuje czy będzie mozna i kiedy edytować swoje recenzje.
Np. napisałam recenzje kremu, ktos inny napisał ze wadą jest małe opakowanie chociaz krem ma opakowanie standardowe jak wszystkie inne więc chciałam dpoisac do swojej recenzji że krem ma pojemnośc jak wszystkie, uważam że to ważne ale niestety nie mam jak dopisać. A dlaczego zamknięto wątek "pytania do administratora"? to lepeij zasmiecać forum nowymi wątkami w sprawach technicznych, tak przeszkadzało że opisywanie problemów było w jednym?
|
||||
|
||||
|
Fakt, pisząc recenzję nie było jeszcze podanej pojemności kremu i zdawało mi się że ma on 30 ml tak jak krem pro mat.
Jest to normalna pojemność, więc mam prośbę do administratora o wykasowanie z mojej recenzji z wad produktu treści "małe opakowanie" ![]() http://www.bangla.pl/opinia-vichy-no...zien-r8585.htm |
|
|
||||
|
||||
|
No przecież możecie napisać do admina, że chcecie dopisać coś jeszcze i zostanie zrobiony dopisek.
Tak to działa, w niektórych recenzjach są edycje i dopiski. Problemu nie widzę tu żadnego. |
|
|
||||
|
||||
|
Nom, ja kilka razy prosiłam i admin poprawił.
Chociaż ostatnim razem jak prosiłam o dopisanie przy recenzji mąki orkiszowej że kiepsko na niej drożdże rosną i najlepiej do drożdżowych mieszać orkiszową z pszenną, to się nie udało, ale może już swój limit poprawiania recenzji wyczerpalam ![]() Bo tak to zawsze poprawiali i nie było najmniejszych problemów, administracja tu jest zupełnie komunikatywna i sympatyczna ![]()
|
||||
|
||||
|
Pełnej edycji recenzji nie będzie, bo zależy nam aby wyrażone opinie nie były w przyszłości modyfikowane lub usuwane ze względu na jakieś zewnętrzne okoliczności.
Nie kasujemy recenzji po to aby Użytkownik w jej miejsce mógł napisać nową - możemy jedynie rozszerzyć istniejącą o nową przesłaną do nas treść. Jeżeli jest potrzeba poprawienia błędów, dopisania czegoś lub ew korekty wynikającej z konkretnego powodu to zawsze można pisać do nas i te zmiany są uwzględniane. Pinklady, prześlij mailem informację o która recenzję chodzi i jak chcesz uzupełnić Chemical, nie ma żadnych limitów korekt Prześlij ponownie która to recenzja i o co chcesz dopisać.P.S. Jeden ogólny wątek został zamknięty właśnie po to aby każda zgłaszana sprawa pojawiała się jako oddzielny temat i była łatwa do prześledzenia. |
|
|
|||
|
|||
|
Tak mi sie wydaje, że możliwość edytowania recenzji kolidowałaby nieco z ich ocenainiem.
Uważam że nienajgorszym rozwiązaniem (jak dotychczas) była możliwość dodania kolejnej recenzji tego samego produktu. |