|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Dziewczyny! Przecież to zupełnie inne produkty!!! To nie jest kwestia tylko koloru ale ich właściwości!!!
Ja tam inaczej oceniam np Pur balsam (bialy) a inaczej zółty. To nie tylko kwestia koloru ale i składu i wlasciwosci. Tu nie jest kwestia o to, ze ten sam produkt załóżmy wózek o nazwie xt1 jest żółty i oddzielnie jest wprowadzony biały. Te wózki maja te same właściwości, jedyna różnica to kolor, w przypadku innych rzeczy nie wyobrażam sobie żeby recenzować np, wszystkie odzywki do paznokci firmy np. Avon, maja różne kolory ale i różne właściwości, cechy, dla tego samego przykładu moim zdaniem lakiery do paznokci Avona które różnią się tylko kolorem powinny być razem, ale inna seria tego Avona już osobno. |
|
|
||||
|
||||
|
Gregona, szczerze mówiąc, nie spodziewałam się po Tobie takiego braku elegancji.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pete, uważaj, bo redakcja Cię zbeszta za zbaczanie z tematu
![]() Tu piszemy o konkursach ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Tak jak pisały dziewczyny wcześniej recenzje produktów codziennego użytku ogólnie dostępnych, które chyba każdy przynajmniej raz używał zmieniają profil serwisu i nie wydają mi się zbyt użyteczne i ciekawe .Aczkolwiek trudno nie zgodzić się z faktem, że zwiększają ilość pisanych recenzji i dają możliwość aktywnego uczestnictwa, w serwisie odobom które już sporo dziecięcych produktów oceniły. |