|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Nie wiem, czy da się z tym coś zrobić, ale w momencie jak ktoś dodaje produkt i zamiast wybrać z listy dopisuje producenta kolejny raz, to potem przy wyszukiwaniu produktu nie wszystkie przedmioty danego producenta się wyświetlają.
Przykład - właśnie Chemical dodała książeczkę z puzzlami. wpisując w wyszukaj nazwę lidl tych książeczek w bazie nie ma, a są tylko pod jakąś kolejną nazwą lidl http://www.bangla.pl/dla-dzieci/ksia...lami-p4347.htm gdy z tego linka powyższego dać pokaż produkty marki lidl nie wyskoczy nic, poza tymi książeczkami. To trochę utrudnia poszukiwanie produktu i dotyczy nie tylko artykułów lidl, czesto zdarza mi się że szukając czegoś wyskakuje że nie ma, a jest ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tak, zauważyliśmy ten problem.
Wynika on z tego, że niektórzy dodając produkt nie wybierają z listy producenta tylko dodają go jako nowego po x razy. Dlaczego tak jest tego nie wiem, ale mamy zamiar rozwiązać ten problem dublowanych producentów. Prosimy jednocześnie o nie dodawanie produktów już w bazie istniejących oraz o wybieranie producenta z listy a nie dopisywanie go na nowo po raz kolejny do bazy. |
|
|
||||
|
||||
|
Tyle czasu było wszystko w porządku, po jednym "wpisie" danego producenta, a nagle ni z gruchy ni z pietruchy zrobiło się 15 Lidlów, 7 Dove, chyba z 20 Oriflame - no na pewno ja w tym palców nie moczyłam
![]() Wpisałam w wyszukiwarkę Lidl by sprawdzić czy książeczki są w bazie, zawsze to robię nim dodam produkt, ale się nie dopatrzyłam - więc dodałam książeczki. Albo coś mnie chwilowo oślepiło, albo rzeczywiście po wpisaniu Lidl w wyszukiwarkę mi się nie wyświetliły. Bądź co bądź - chyba tragedia się nie stała z tej przyczyny ![]()
|
||||
|
||||
|
Te książeczki z puzzlami były dodane dwa razy, ostatni wpis został usunięty.
|
|
|
||||
|
||||
|
Szkoda, że akurat na drugi wpis padło zdeletowanie, bo było w nim lepsze zdjęcie
Ale to nic ![]()
|
||||
|
||||
|
Dobrze patrzyłaś Chemical, jak wpisałaś lidl w wyszukiwarkę to Ci się nie wyświetliły książeczki
![]() Dlatego też to sprawdziłam, bo stwierdziłam, że niemożliwe, że akurat Ty dublujesz produkt ![]() |