|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Fotelik Monterey firmy SKJP jest w fazie dokładnych testów w redakcji Bangla.pl
W przyszłym tygodniu udostępnimy naszym użytkownikom wyniki testów fotela wraz ze zdjęciami. Wkrótce foteliki Monterey będą udostępnione naszym użytkownikom do testów. |
|
|
||||
|
||||
|
Ciekawa jestem wyników testu. Jestem przed zmianą fotelika i zdobywam wszelkiego rodzaju informacje, które pomogą dokonać wyboru.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
My też chcemy przed latem zmienić fotelik właśnie na takiego typu. Ciekawa jestem jaka jest jego cena?
|
|
|
|||
|
|||
|
http://dladzieci.oferty.pl/pl/catego...mal_impression
Sugerując się opisem i wynikami w testach zderzeniowych cena wydaje się być bardzo atrakcyjną. |
|
|
||||
|
||||
|
Opis i inne szczegóły dotyczące fotelika Monterey http://www.bangla.pl/dla-dzieci/fote...erey-p3966.htm
Nasze testy będą obejmowały tematy, które interesowały was i pisaliście o nich w tym wątku. Udostępnimy również dokładne zdjęcia fotela i detali. Napiszemy o naszych obserwacjach i odczuciach z użytkowania tego fotelika. Mamy nadzieję, że ten test pomoże w wyborze i odpowie na wiele pytań. Wyniki testu udostępnimy w tym tygodniu. |
|
|
||||
|
||||
|
Fotelik jest bardzo podobny do Romera, ale cena niższa
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mi też skojarzył się właśnie z Roamerem
. |
|
|
||||
|
||||
|
bardzo fajny fotelik i naprawdę podobny do romera, ale cena jest duża, nie wszystkich stać...
|
|
|
||||
|
||||
|
ale ten fotel to już jest na kilka lat, więc cena bardzo przystępna jednak jest
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Właśnie zerknęłam na Wasze komentarze dotyczące tego fotelika i zgadzam się z Wami.Fotelik bardzo mi się podoba.Moja mała własnie kończy roczek i też czeka mnie wymiana fotelika (na razie jeździ w tym od 0 do 13 kg i już jest za krótki,nogi wystają poza fotelik).Niestety to pokaźny wydatek ale nie ma wyjścia,dziecko musi mieć bezpieczny fotelik.Całe szczęście,że będzie w nim jeździło parę lat.
|