|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
A nawet nie mów... Właśnie przeczytałam o wanilinie
![]()
|
||||
|
||||
|
o matko i córko jakby to moja znajoma powiedziła
także moje dziecko od dziś nie je serków z waniliną |
|
|
||||
|
||||
|
Mój Szymek generalnie to by nie jadł nic oprócz cyca więc jak juz je cokolwiek to szczerze mówiąc nie zastanawiam się jakie ulepszacze do czegoś dołożyli......
|
||||
|
||||
|
Pinki a moja odkąd cyca nie je (w sobotę będzie miesiąc) wtrynia wszytsko nawet mój krem na biust ostatnio wypijała, nie mówiąc o swoim na posladki i to na sterdydach. Diablik jeden porzera jadło w takich ilościach że chyba zacznę jej ograniczac albo wybierać właśnie mniej kaloryczne.
|
|
|
|||
|
|||
|
Moja je cyca tylko wieczorem przed spaniem,raz lub więcej w nocy (zależy od nocki,ale odpukać od kilku nocek tylko jedna pobudka) i rano po wstaniu,tak cycem gardzi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Robur u nas było podobnie, na poczatku jadła całyczas przed spoaniem po spaniu przed obiadem po obiedzie i tylko zasypiała przy cycu; jak ją oduczyłam zasypiana na cycku to jadła tylko po kapieli i rano; potem tylko rano. No i w tamtym miesiącu jak brała antybiotyk to cyc znów królował a po chorobie całkowicie go odrzuciła - co u mnie spowodowało ogromny żal i smutek no ale cóż musiałam się z tym pogodzić
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dziewczynki, ma któraś z Was listopadowe albo grudniowe Twoje Dziecko?
Tam był gdzieś wypis różnych rodzajów herbat - i informacja od jakiego wieku można podawać dziecku. A może to było w Twoim Maluszku? W którymś z tych dwóch, niczego innego nie kupuję. Luknijcie, plis, bo sobie powywalałam z okazji świątecznych porządków i już żałuję Kurcze, w sumie to jeszcze miałam ostatnio jeden numer Mamo to ja, może tam to było? Ugh...
Ostatnio edytowane przez Chemical ; 09-12-2009 o 01:13. |
|
|
||||
|
||||
|
ja też mam problem z jedzeniem mojej 19 miesięcznej córeczki. kanapki odpadają, ostatnio zaczełam jej kruszyć chleb suchy i jeszcze tak trochę zje. na kolacje tylko parówki by jadła, a na śniadanko jajecznicę-ale ile można jeść to samo?????????? z obiadami już lepiej zje co jej podam. dodam że owoców też nie lubi
czasem podam bakusia. |
|
|
||||
|
||||
|
Cześć!
Jak moja córa nie chciała jeść i jej posiłkiem jedynym bez protestów zjadanym były zupy to jadała je kilka razy dziennie - gotowałam po 2-3 i to jadła. Pytam ją co chce i dostaje i jak chce kilka dni jeśc to samo to też dostaje ;-)
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() |