|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
dzieki za odzew
![]() no tak z Czech oprócz studenckiej obowiązkowo lentilki i taki rum do herbaty bez procentów o ile wiecie o co mi chodzi.
|
|||
|
|||
|
Pinklady ja to zawsze z przyjemnością lubię wakacje powspominać
. |
|
|
||||
|
||||
|
no jasne zwłaszcza gdy za oknem szaro buro i ponuro
![]() no i sie człowiek czegos nowego dowie.
|
|||
|
|||
|
Przez to szaro buro i ponuro to ja już normalnie depresję mam, tym bardziej że u nas jeszcze non stop wiatr od morza dmucha, no i nie ukrywajmy to że od grudnia do roboty wracam też wpływ ma spory na moje samopoczucie.
Ostatnio edytowane przez zanetkaf ; 09-11-2009 o 01:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Z Paryża perfumy, chociaż te które ja tam kupiłam (firmy Fragonard) po przyjeździe do Polski już mi się nie podobały
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Oj dziewczyny...jak ja lubię lato! i wiosnę! Jak przychodzi koniec wakacji, zaczyna się później wrzesień i w połowie robi się zimno to ja już zaczynam czekać na wiosnę i na marzec, jak wychodzą pierwsze , cieplejsze promyki słońca to ja już jestem cała szczęśliwa
) |
|
|
||||
|
||||
|
a ja w tym roku ciesze sie na zime jak nigdy dotad. powodem jest to ze moja coreczka pierwszy raz zobaczy snieg, zime i to ja z mezem jej to pokazemy. zobaczy choinke, moze uda sie tez juz na saneczkach pod koniec zimy pojedzic
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja lubie zime jak masochistka moze lubic zimno
heheh...czasem dobrze jest zmarznac zeby bardziej wygladac ciepla na wiosne bo wtedy to sie docenia to cieplo tak prawdziwie, O! |
|
|
|||
|
|||
|
z Fancji pastis [wstrętny co prawda, ale zawsze sie znajdzie smakosz
], winka, perfumki [chociaż dużo tańsze są w Andorze albo w USA w sprzedaży wysyłkowej] no i sery śmierdziuchy wszelkie.z Czech wiśnie w czekoladzie, taki likierek, mniam, no i czekolade studencka [ale to i ze Słowacji] z NIemiec proszki, pieluchy, płyny, w ogóle chemię się opyla, bo nasz się nie umywa z USA ciuchy Gapa, old navy, cartersa i w ogóle ciuchy, bo tanie jak barszcz. z Norwegii kombinezony dla dziecików, kurtki i buty na zimę, full wypas jakość. |
|
|
||||
|
||||
|
W Wiedniu wszelkie słodycze z wizerunkiem mozarta
i likiery alkoholowe w butelce w kształcie skrzypiec 7 euro za 50 ml ![]() wszelkie pamiątki z wizerunkiem mozarta lub księżniczki Sissi która jest na wszystkim