|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Moje najnowsze odkrycie kalimba malutki lokalik, a za ulicą w parku Żeromskiego olbrzymi plac zabaw z wydzielonymi strefami dla dużych i małych- myślę że to miejsce godne polecenia zarówno tubylcom z innych dzielnic jak i turyście
Najlepiej dojechać metrem (stacja pl. Wilsona) |
|
|
||||
|
||||
|
no nie, a Vapiano Warsaw ??
najświetniejsza knajpa dla dzieciaków i dorosłych, jedzenie wspaniałe, a dla dzieci animacje i opiekunki, dużo miejsca, luz, kelnerzy nie łażą po sali tylko samoobsługa, maszyna do makaronu robiąca kluchy na oczach klientów i wspaniała atmosfera! |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A może koleżanki Wrocławianki polecą jakiś fajny hotel, bądź hostel czy pensjonat w pobliżu Zoo, chcemy się zatrzymać po drodze do Karpacza na dzień dwa, żeby pokazać Młodej chyba nawiększe Zoo w Polsce.
W naszym Oliwskim w tym sezonie już trzy razy byliśmy, bo nasza Latorośl jest tak strasznie za zwierzętami. |
|
|
|||
|
|||
|
Z czystym sumieniem polecam agroturystykę "Za potokiem" w okolicach Limanowej. Czysto, łazienki w pokojach, ceny b. przyzwoite. Niby nie ma specjalnych udogodnień dla dzieci, ale są małe rowerki, huśtawki i dużo świeżego powietrza. Dla miłośników wycieczek górskich sympatyczne szlaki z małą ilością turystów.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nasze najnowsze odkrycie Loopy's World.
Świetna rozrywka dla całej rodziny, kiedy pogoda nie pozwala na odpoczynek na świeżym powietrzu. Jak na razie tylko w Gdańsku, ale w planach są również kryte place zabaw w Warszawie, Poznaniu i Wrocławiu. Dawno się tak nie wybawiłam . |
|
|
||||
|
||||
|
Wygląda fantastyczniue a czy w te rury i w te wszystkie rzeczy do wspinaczki wpuszczają dorosłych?
Planuje wypad na Tropical Islands, blisko i wydaje się można złapać trochę letniego klimatu, był może ktoś? |
|
|
|||
|
|||
|
Właśnie to najfajniejsze, że wpuszczają
, wręcz nawet wskazane, bo za dzieciaki na placu zabaw odpowiadają rodzice, a nie personel.Na początku tak trochę sceptycznie do tego podchodziłam i myślałam, że skończy się na tym, że Natka z tatą będzie po konstrukcjach śmigać, ale atmosfera sprzyja przełamywaniu się .Wszyscy na skarpetkach zasuwają, a i przekrój wiekowy rodziców też duży. Jak obserwowałam rodziców to większość też z pociechami bawiła się, a nawet ci najbardziej "sztywni" w końcu sie przełamywali i nie mogli sobie odmówić, żeby chociaż na jednej zjeżdżalni nie zjechać. |
|
|
||||
|
||||
|
To tylko czekam jak u nas otworzą- już widzę jaką radochę ma mój mąż- chyba zabiore chłopaków w ramach niespodzianki, oby tylko zdążyli otworzyć przed naszą wielką przeprowadzką.
|
|
|
|||
|
|||
|
My uwielbiamy spędzać wolny czas z dzieckiem na palcu zabaw. Jednak ostatnio byliśmy tam chyba jeszcze we wrześniu,potem pogoda na to nie pozwalała. Mam nadzieję,ze wróci pełnia wiosny i będzie można znowu swobodnie wychodzić na dwór. Jeśli ktoś jest w Warszawy,to mogę podać kilka namiarów na fajne place zabaw.
|