KontaktMoja BanglaForumArtykułyZdjęciaOpinieStrona główna

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25-07-2010, 23:11
Tygrysowa Tygrysowa jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

Moje najnowsze odkrycie kalimba malutki lokalik, a za ulicą w parku Żeromskiego olbrzymi plac zabaw z wydzielonymi strefami dla dużych i małych- myślę że to miejsce godne polecenia zarówno tubylcom z innych dzielnic jak i turyście Najlepiej dojechać metrem (stacja pl. Wilsona)
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-07-2010, 15:59
plati plati jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

no nie, a Vapiano Warsaw ??
najświetniejsza knajpa dla dzieciaków i dorosłych, jedzenie wspaniałe, a dla dzieci animacje i opiekunki, dużo miejsca, luz, kelnerzy nie łażą po sali tylko samoobsługa, maszyna do makaronu robiąca kluchy na oczach klientów i wspaniała atmosfera!
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-07-2010, 17:36
Astra Astra jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Cytat:
Napisał dziubekap Zobacz post
Z zagranicznych miejsc to ja polecam hotel Micri Polis/Kolymbia/Kreta. Kompleks jednopiętrowych budynków w otoczeniu 4 basenów ( w tym jeden cały dla maluszków). Plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, dostępne krzesełka, brak podjazdów dla wózków, a tam gdzie trzeba - windy. Polecam szczególnie w maju lub w drugiej połowie września.

.
Khm khm, ten hotel i Kolymbia to raczej RODOS a nie Kreta
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-07-2010, 21:31
zanetkaf zanetkaf jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

A może koleżanki Wrocławianki polecą jakiś fajny hotel, bądź hostel czy pensjonat w pobliżu Zoo, chcemy się zatrzymać po drodze do Karpacza na dzień dwa, żeby pokazać Młodej chyba nawiększe Zoo w Polsce.

W naszym Oliwskim w tym sezonie już trzy razy byliśmy, bo nasza Latorośl jest tak strasznie za zwierzętami.
Odpowiedź z Cytatem
stare 14-08-2010, 21:29
gnom4 gnom4 jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Z czystym sumieniem polecam agroturystykę "Za potokiem" w okolicach Limanowej. Czysto, łazienki w pokojach, ceny b. przyzwoite. Niby nie ma specjalnych udogodnień dla dzieci, ale są małe rowerki, huśtawki i dużo świeżego powietrza. Dla miłośników wycieczek górskich sympatyczne szlaki z małą ilością turystów.
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-11-2010, 23:19
Większy bangler

Domyślnie

Nasze najnowsze odkrycie Loopy's World.
Świetna rozrywka dla całej rodziny, kiedy pogoda nie pozwala na odpoczynek na świeżym powietrzu.

Jak na razie tylko w Gdańsku, ale w planach są również kryte place zabaw w Warszawie, Poznaniu i Wrocławiu.

Dawno się tak nie wybawiłam .
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2010, 00:27
Mały bangler

Domyślnie

Wygląda fantastyczniue a czy w te rury i w te wszystkie rzeczy do wspinaczki wpuszczają dorosłych?

Planuje wypad na Tropical Islands, blisko i wydaje się można złapać trochę letniego klimatu, był może ktoś?
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2010, 23:43
Większy bangler

Domyślnie

Właśnie to najfajniejsze, że wpuszczają , wręcz nawet wskazane, bo za dzieciaki na placu zabaw odpowiadają rodzice, a nie personel.

Na początku tak trochę sceptycznie do tego podchodziłam i myślałam, że skończy się na tym, że Natka z tatą będzie po konstrukcjach śmigać, ale atmosfera sprzyja przełamywaniu się .

Wszyscy na skarpetkach zasuwają, a i przekrój wiekowy rodziców też duży. Jak obserwowałam rodziców to większość też z pociechami bawiła się, a nawet ci najbardziej "sztywni" w końcu sie przełamywali i nie mogli sobie odmówić, żeby chociaż na jednej zjeżdżalni nie zjechać.
Odpowiedź z Cytatem
stare 10-12-2010, 22:07
Mały bangler

Domyślnie

To tylko czekam jak u nas otworzą- już widzę jaką radochę ma mój mąż- chyba zabiore chłopaków w ramach niespodzianki, oby tylko zdążyli otworzyć przed naszą wielką przeprowadzką.
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-04-2011, 13:19
Fotelik24 Fotelik24 jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

My uwielbiamy spędzać wolny czas z dzieckiem na palcu zabaw. Jednak ostatnio byliśmy tam chyba jeszcze we wrześniu,potem pogoda na to nie pozwalała. Mam nadzieję,ze wróci pełnia wiosny i będzie można znowu swobodnie wychodzić na dwór. Jeśli ktoś jest w Warszawy,to mogę podać kilka namiarów na fajne place zabaw.
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady pisania postów