|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Hyhy, wszystko się obywa, morze też
To właśnie całą frajda wyjazdów - że jest coś nowego. Nasi kołobrzescy sąsiedzi mają dzieci - przez caluśkie wakacje nie widziałam żeby te łobuziaki na plażę poszły ![]()
|
||||
|
||||
|
Oj my chodzimy na plażę teraz codziennie, morze przymarza, coś pięknego.
W lecie też chodzimy się kąpać i opalać, a jak zimna woda to ubieramy wieczorami z mężem pianki od windsurfingu i sru do morza. Powiem Wam że zatoka jest zamarznięta cała, tylko nie mogę wybrać się jakoś w tym roku na łyżwy. |
|
|
||||
|
||||
|
Co racja to racja, morze zimą jest cudne.
|
|||
|
|||
|
Ja to 20 lat mieszkałam w nadmorskiej dzielnicy Gdańska, 10 minut od morza spacerkiem, to w lato od rana do nocy się na plaży siedziało.
Od 10 lat mieszkam 20 minut autem, od jednej plaży, albo 30 minut kolejką od innej i powiem szczerze, że córa ma dwa latka, a jak do tej pory raz na plaży była,bo jakoś tak ciężko nam się zebrać było. My w zeszłym roku z Natką w Zakopcu byliśmy. Sam pobyt super, ale 15 godzin w pociągu to trochę nam się dalo we znaki pomimo, że mieliśmy całą kuszetkę w sypialnym dla siebie. Ostatnie dwie godziny przed Gdańskiem to już się mega marudź młodej wlączył. A w tym roku pewnie klasycznie Zakopane .A jak czas i kasa pozwoli to może jeszcze do Moskwy skoczymy .Ostatnio edytowane przez zanetkaf ; 27-01-2010 o 22:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Fakt, jak się coś ma na co dzień pod nosem to się często nie korzysta
![]() Morze jest fajne i zimą i latem to fakt, na szczęście nasze dzieciaki przyzwyczaiły się do długich podróży autem i w ostatnie wakacje dały radę przejechać 1000 km, oczywiście z przystankami, i synek już katalog przegląda i woła mama, wczasy o tu, tu i pokazuje morze i baseny ze zjeżdżalniami W ubiegłym roku byliśmy na kempingu Vacansolei, za nieduże pieniądze mieliśmy super wakacje. Chcieliśmy pojechac nad Bałtyk ale ceny kwater przy niepewnej pogodzie były niezbyt zachęcające.Góry są też fajne ale że akuratnie obecnie mieszkamy w niezbyt wysokich górach, my je nazywamy pagórczki to ciągnie człowieka nad morze ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A ja tak strasznie tęsknię za górami i zimą i latem...
|
|
|
||||
|
||||
|
Powiem Wam że ja to mam straszną chętkę pojechać sobie tylko z Lusią - taki babski wyjazd, w jakieś fajowe miejsce, żebyśmy się mogły tak naprawdę rozpieścić.
W sumie to jakaś agroturystyka by mogła być. Albo przytulny hotelik w jakimś takim miejscu żeby można było chodzić, oglądać, opowiadać... I żeby nie było za dużo ludzi ![]()
Ostatnio edytowane przez Chemical ; 28-01-2010 o 01:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja to bym chciała żeby mój mąż miał taką chętkę jak [b]Chemical[b], już bym mu coś fajnego na pewno znalazła
) |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|