|
||||
|
||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Nie, ale rozważamy
.Trafiłam na nie, kiedy szukałam łóżeczka dla Natalki, bo mają tam też łóżeczka robią. |
|
|
||||
|
||||
|
Cudne te łóżeczka
A dowiadywałaś się o cenę i rozmiar?
|
|||
|
|||
|
Nam też bardzo przypadły do gustu, ale takie większe niż 160 to rama z szufladą wychodziła koło 1000.
Całkiem sporo, jak na zakup którego nie możesz wcześniej obejrzeć, ani pomacać, no i kolejna sprawa to niewiadomo, czy jak za parę lat jak córa pójdzie do szkoły takie łóżko nie okarze się maxi passe . |
|
|
|||
|
|||
|
rozmiar 160 na 80 cm 800 zł
160 na 90 cm 850 zł 180 na 80 cm 900 zł 180 na 90 cm 950 zł dodatkowe zabezpieczenia jak na aukcji 80 zł komplet malowanie jednego obrazka sredniej wielkości w cenie łóżeczka , drugi obrazek dopłata 50 zł szuflada pod łóżko 200 zł |
|
|
|||
|
|||
|
Znalazłam maila z cenami z lipca
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie no za drogo, zdecydowanie. My kupiliśmy Ikeowego Krittera, zadowolone jesteśmy
![]()
|
|||
|
|||
|
A my mamy Ikeowego Leksvika
. Też bardzo zadowoleni jesteśmy.W cenie samego łóżka tam, w Ikei kpiliśmy łóżko i regał . |
|
|
||||
|
||||
|
My mamy pokój dzienny zaopatrzony Leksvikiem, u Lusi zaś wyrko Kritter i komoda Hemnes żółta
![]() Leksvik mi się bardzo podoba Z tym że ten materac w kawałkach jakoś tak do mnie nie przemawiał, ale tak poza tym wypas ![]()
|
|||
|
|||
|
Do mnie też nie, więc doszłam do wniosku, że od razu przejdziemy do tego rozmiaru środkowego, czyli 165x80, żeby zmieścić się w dwóch materacach.
Założyłam że po około pięciu latach materac i tak i tak będzie do wymiany i zamówiłam kokosowo - gryczany na allegro. |
|
|
||||
|
||||
|
ja polecam Wam wyjazd na Słowację do Popradu.
Aqua City Poprad,Basenova,Tatraland,naturalne termy,Tatry Wysokie blisko,tanio,a jak fantastycznie.byliśmy w sezonie letnim i zimowym i chętnie bym znów pojechała.latem córa miała 10 mies.my na cały dzień do Aqua Parku wypad.na miejscu termy więc z małą bez obaw do wody.jaki miała ubaw.teren parku ogromny-zaplecze SPA,termy.sauny,kąpiele perełkowe,hydromasaże,wiry,zjeżdzalnie,teren hotelu i ogromny teren na powietrzu.wynajęliśmy kwatery i Aqua Park z okien widzieliśmy.całą rodziną-8 osób,całe piętro mieliśmy dla siebie-3 pokoje,łazienka,kuchnia,holl.nikt nam nie przeszkadzał.30 minut samochodem do gór-Tatry wysokie,tam wspaniała atmosfera,wyciągi,kolejka,widoki,górski jezioro,sklepiki,restauracyjki.niedaleko kwatery rynek-stary z zabytkami i nowy z knajpkami.regionalne potrawy-knedliczki,sery smażone,kwaśne mleko,swojskie wędliny.gościnność. wróciliśmy zimą-córa 15 mies-jak super gdy leżysz sobie w basenie termalnym na dworze,wokół pełno śniegu,widok na góry.potem sauna i do śniegu nura-nie do opisania.wypad na narty-można wypożyczyć,z małą na sanki.spędziliśmy tam Sylwestra.też super Sylwka w stroju kąpielowym spędzić,z szampanem w basenie-wszystko kulturalnie,bez pijaństwa.zabawa w hotelu,pokaz laserów,sztuczne ognie. polecam nawet teraz gdy zima trwa.mam świetny namiar na tę kwaterę oczywiści najlepiej z kimś jechać,żeby dzieci przypilnować kto miał.dla mnie to były jedne z udanych wakacji. |