|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Szefolka ale te opisane przez Ciebie miejsca to takie dla "spędu"
W Besenowej może ciut luźniej, ale raczej nie w sezonie. I Polaków cała moc i niekoniecznie kulturalnie. W Poznaniu na malcie w końcu budują się termy, ciekawe czy będą warte uwagi i ceny.W tym roku to będą pierwsze wakacje z synkiem W zeszłym mieliśmy jechać na trekking na Ukrainę, no ale syn się "wykluwał", a w tym to chcieliśmy na Krym, ale w ciągu najbliższych 3-miesięcy (mam nadzieję) się wyjaśni czy zostajemy w tym kraju czy jednak wylatujemy...Czyli jak zwykle, wszystko będzie spontaniczne ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
polaków owszem dużo,ale że niekulturalnie to się nie zgodzę.
mam namiar na bardzo fajny hotelik nad naszym polskim morzem w Jastrzębiej Górze.nastawiony na pobyt dzieci.na miejscu plac zabaw,basen z brodzikiem,przedszkole,gdzie na godzinę można zostawić dziecko,mnóstwo atrakcji-codziennie disco dla dzieciaczków,mnóstwo animacji,zabaw,konkursów-wszystko prowadzone przez hostessy.malowanie twarzy,bal,olimpiady.moja córka była w raju,tyle atrakcji!w pokoju małe łóżko dla niej. bardzo też nastawieni na dzieci są w Tunezji.bardzo dużo atrakcji dla milusińskich. |
|
|
||||
|
||||
|
szefolka, ja w tym roku nastawiam się na Jastrzębią, mogłabyś mi przesłać te namiary, mogą być na priv.
![]() a jakie ceny? |
|
|
||||
|
||||
|
A tam na priv od razu
Sama z chęcią zobaczę co to za hotelik ![]()
|
||||
|
||||
|
może być oficjalnie, tylko co by się nikt nie przyczepił
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Z dziećmi fajnie można spędzić wakacje na kempingach Vacansoleil czy Eurocamp, gdzie organizują codziennie animacje dla dzieci, są świetne i duże place zabaw , baseny dla dzieci, a jak pojedzie się np poza sezonem tzn wrzesień, maj, czerwiec to cenowo może wyjść tak samo jak w Polsce albo i taniej a i pogoda bardziej wiadoma niż np nad Bałtykiem. No i wtedy 90% mieszkańców kempingu to rodziny z dziećmi, dzieciaki mają naprawdę raj
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
obiecuję że Wam napiszę namiar na Jastrzębią,ale muszę od teściowej wziąść dokładne.a tak w ogóle jak na priv się przesyła?
|
|
|
||||
|
||||
|
nie wiem czy jest jakiś inny sposób, ale ja robię tak:
klikam sobie lewym na tym forum na nazwie użytkownika do którego chcę napisać i tam wyskakuje w drugim wierszu napisz prywatną wiadomość do użytkownika........ lub napisz maila do użytkownika.... |
|
|
||||
|
||||
|
ok,sprawdzę
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.primaveraspa.pl/ to namiar na Jastrzębią,jeszcze w wakacje się ten hotel nazywał Drejk http://www.drejk.pl/ widocznie zmienili na Primavera
|