|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
W Borucie byłam kiedyś, wieki temu, jak na tamte czasy było ok, potem z perspektywy lat i tego co pootwierano w Zakopcu wydał mi się taki prlowski bardzo, ale ostatnio zaglądałam do niego ze 4 lata temu więc dawno, może od tego czasu coś się pozmieniało w nim
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Co do Zakopanego, będąc tam wynajmowaliśmy domek 4- osobowy na Kempingu pod Krokwią. Świetne miejsce.
|
|||
|
|||
|
Faktycznie całkiem ciekawie ten kemping wygląda
. |
|
|
|||
|
|||
|
A jak Jasiu? Spał z wami, na turystycznym łóżku czy sam?
Tam w ofercie w necie mają domki 6 i 7 osobowe jak to wygląda cenowo w wypadku mniejszej liczby osób. Taki domek to w sumie kusząca propozycja, bo Natka ma teraz lekki katarek i czasami trzeba jej glutki w nocy wyciągać, a wtedy strasznie płacze trochę sie boję, że w wypadku apartamentu czy studia mogą być z tym problemy. Niby to tylko minuta dwie, ale różni są ludzie. Tylko do Centrum kawałek trzeba dreptać . |
|
|
|||
|
|||
|
Camping też zajęty.
No to jedziemy. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. |
|
|
||||
|
||||
|
zanetkaf my tam byliśmy jeszcze bez Jasia
my płaciliśmy 45 zł za osobę.
|
||||
|
||||
|
Zanetkaf to miłego wypoczynku!!
Jak wrócisz to napisz jak było! Ciekawa jestem gdzie sie zatrzymasz i jakie będziesz miała wrażenia, póki co wypoczywaj!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki Pete miło było, tylko jak zawsze za krótko
.Zatrzymaliśmy się w końcu w Willi Irena zaraz obok Willi Ulka, która właśnie została otwarta po remoncie. Lokalizacja fajna, natomiast same pokoje nieco jeszcze bezosobowe schludne, ale brakowało mi takiego góralskiego klimatu, jakichś kilimów na ścianach i cieżkich drewnianych mebli. Cenowo w sumie też nieźle nam wyszło, 150 za dobę za "apartament" tzn. dwa pokoje z aneksem kuchennym. Nosidło się sprawdziło. Reasumując wczasy całkiem udane . |
|
|
||||
|
||||
|
Ooo no to super, że wyjazd wam się udał
kurczaki to fajna ta meta koło "Ulki". Widzieliśmy, ze tam się coś fajnego wystawiło właśnie ale jakoś zapomniałam o tym bo nie braliśmy pod uwagę ich ze względu na Ulkę, w której zawsze stacjonujemy. Wynika z tego, ze to obok "Ulki" może być tańsze, bo 150 zł za apartament z kuchnią to super cena. I w jakim fajnym miejscu!!![]() Co do "góralskich" klimatów to ja wolę ich nie mieć bo ciężkie drewniane meble i inne drewniane elementy kojarzą się mi się zawsze z dużą ilością robali a tego nie znoszę )))Ta Irena to jest zaraz za ogrodzeniem? Taka sama jak Ulka z wyglądu ta willa? Tylko jak Ulka jest po lewej idąc od Orkana, to tam ciut dalej w lewo jeszcze, dzielą ogrodzenie ze sobą? Bo tam sporo jest tych domów, które wynajmują, po prawej też jest taki dom z dużym tarasem na 1 piętrze, może to ta jest Irena? |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.noclegilux.pl/
150 ze względu na długi pobyt, normalnie 250 biorą. My 11 dni byliśmy. |