|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
ja tak może trochę nie na temat ale słyszałam by postawić na parapecie bazylię to komary do pomieszczenia nie wlecą nawet jak okno szeroko otwarte...
ten sztyft po ukąszeniu dobry jest mielismy zeszły rok teraz mam Fenistil po ukąszeniu bo dostałam go jak małemu plecy wysypało od pediatry więc mi cały został prawie.
Ostatnio edytowane przez pinklady ; 14-06-2009 o 16:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Skład pianki Panthenol, producent: Aflofarm.
Aqua, Octyl Stearate, Propane-Butane, Petrolatum, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, DMDM Hydantoin. Jak na moje oko to tylko to ostatnie jest parszywe, a skoro ostatnie - to b. mało tego, więc chyba ujdzie, nie? ![]() Pete to takie dokładniejsze analizy robi ![]()
|
||||
|
||||
|
dziewczyny a mam taki żel do mycia rąk bez mydła, taki co dajesz kapkę na ręce przecierasz i niby 99% bakterii znika.
myślicie że mozna tym dzieciom ręce "myć"? i czy to skuteczne jest?
|
||||
|
||||
|
A pokaż jak to to wygląda?
Ja to w sumie niezbyt lubię "zabijanie 99% bakterii" z mojej skóry, bo 99% bakterii z mojej skóry to dobrze żyjątka, które zapobiegają namnażaniu się tych szkodliwych ![]() Ale można zobaczyć z ciekawości co to za cudo ![]()
|
||||
|
||||
|
kurde zaraz poszukam.
wiesz chodzi mi o to że na przykład idę z małym na dwór, wsadzi łapska w pisaek czy ziemię a za chwilę woła o ciastko itp. mokrych chusteczek nie lubię bo mają jakiś zapach , pieluchy namoczonej w wodzie jak niektórzy nie noszę więc to by było awaryjnie...
|
||||
|
||||
|
No tak, czasem są sytuacje awaryjne
![]()
|
||||
|
||||
|
nie mogę tego w chacie znaleźć, mały sie bawił i gdzieś zapodział.
dam link, tu też skład podali http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19248
Ostatnio edytowane przez pinklady ; 14-06-2009 o 16:34. |
|
|
||||
|
||||
|
Pierwsze widzę
![]()
|
||||
|
||||
|
he he! a taki wynalazek.
ale chyba Milton tez robi coś w tym stylu. znalazłam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22110
|
||||
|
||||
|
OO ja mam cos podobnego
Tylko z Oriflame chyba, dostałam w zeszłym roku i jakoś nie korzystałam, leży i leży, znaczy stoi i czeka. |