|
||||
|
||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Zaryzykowaliśmy i mamy dei-texy
. W Daichmanie fajne, bo lżejsze były jeszcze Elefanten-Texy, ale w dei-texach lepiej Natka śmigała. |
|
|
||||
|
||||
|
I ile kosztowały?
Pytam, bo sama się przymierzam ![]()
|
|||
|
|||
|
Te akurat 69, a te Elefanten-Texy 139, tylko, że w tych drugich było więcej "ortalionu" i przez to nóżka latała w nich na boki.
Mam wyrzuty sumienia, bo sobie kupiłam kozaki za trzy stówy, a dziecku buty za 69. |
|
|
|||
|
|||
|
Ale byliśmy w Bartku, byliśmy w Ecco i w CCC i te najbardziej mi odpowiadały wizualnie, no i co najważniejsze Natka najlepiej w nich śmigała, a nawet jak się rozlecą to po prosu kupię drugie takie same, bo mi się podobają i już
! |
|
|
||||
|
||||
|
No właśnie ja podobnie zaobserwowałam (co ujęłam też w recenzji) - że wydają się przyjazne stopie. Lusia też w nich jakoś tak fajnie biegała, że miło było patrzeć.
Ja tak myślę w listopadzie pojechać, mam nadzieję że coś zostanie na półkach jeszcze ![]()
|
|||
|
|||
|
Biegała, skakała, kręciła, robiła cacy wszystkim dzieciom w sklepie i prowadziła do misio-kapci, przestawiała buty i komentowała bajki które leciały na dvd...
Ufff... |
|
|
||||
|
||||
|
A widzisz
No i fajnie, ze coś się spodobało i to na tyle, ze obie jesteście zadowolone i mama i córka F ma buty z zeszłego roku i dopiero teraz są na niego dobre. Buty są super i w zeszłym roku F tak się na nie uparł, że nie chciał żadnych innych butów, fakt, że były za duże w ogóle go nie ruszał. My w sumie nie mieliśmy wyboru, to znaczy mogliśmy mu ich nie kupować tych za dużych i kupić mniejsze ale on tak potwornie chciał te większe, ze machnęliśmy ręką. Nie chodził w nich dużo i tak myśleliśmy, że w tym roku będą pasowały na niego idealnie no i tak jest, także, w tym roku mamy sprawę butów z głowy. Poszukam ich w internecie, jak nie znajdę to zrobię fotkę i wkleję tutaj. |
|
|
||||
|
||||
|
Buty firmy Antylopa (recenzowałam je na bangli z resztą
) i widzę, że dałam w minusach, że mogą być nieco ciężkie, teraz widzę, że dla syna są leciutkie, chyba to kwestia wzrostu i siły, wtedy był 9 cm niższy niż teraz) Teraz oceniam je jako w porządku, nie są wcale za ciężkie. |
|
|
||||
|
||||
|
zanetkaf - widziałam te Twoje DeiTexy, bardzo fajniutkie są, jeszcze inny rodzaj z DeiTexów mi się podobał, pojadę z córą i zobaczę które będą jej lepiej pasować. Ale rzeczywiście bombowe!
|
|||
|
|||
|
Chemical nawiązując do Twojej recenzji Befado nie wiem czy znasz takie kapciuszki:
http://viggami.beep.pl//product_info...roducts_id=710 My mamy coś takiego, a na wypadek wypadku siusiowego z Pololo mamy. Podeszwa mięciutka, bez górki zdrowej stopy, jedne z węższych na rynku i do tego na rzepy dzięki czemu dużo łatwiej się zakłada niż Befado z zaciskiem. Befado coś w tym stylu mieliśmy, to były węższe od tych pełnych Befado. http://www.sklep.befado.pl/index.php...kt&id_pro=1979 |