|
||||
|
|||||||||
|
|
||||
|
||||
|
O, super wiedzieć, dzięki za informację
Tylko ViGGaMi chyba jeszcze trudniej dostępne, niż Lemigo. Podoba mi się, że nie mają profilowanej wkładki! Poszukam gdzie można te kapcioszki we Wrocławiu kupić. Lemigo do stycznia we Wrocku niedostępne (chyba, że jakieś stare zapasy - ale u mnie w obuwniczych one schodzą na pieńku, zawsze każę sobie odkładać), więc jak się te ViGGaMi nie napatoczą do obmacania, to będę Lemigo Marta przez necika zamawiać. A i jeszcze moje zainteresowanie wzbudziły filcowe kapciuszki SuperFit, z "macania" fajne, ale cena oszałamiająca ![]() Lusi się ostatnio Pololo odwidziały, myślę że chwilowo - ja ją najbardziej lubię w Pololo właśnie ![]()
|
||||
|
||||
|
My kapcioszków po domu nie mamy tylko skarpeto - buty hehe
a na zimę kupiliśmy z ecco i ja jestem zadowolona Dla Julki to takie fajowe kupiłam ze sama mogłabym w takich chodzić |
|
|
||||
|
||||
|
Kurcze, kupilam Lusi na zime kapcie z SuperFita, te filcowe slicznosci:
http://www.bangla.pl/dla-dzieci/obuw...ilcu-p3693.htm i w nich chodzic nie chce ![]() Nie wiem, moze ten filc (welna) ja uczula (np. swedzi) bo tak konstrukcyjnie to cudne sa i szczuplaki akurat na waska lusiowa stopeczke. Ahh, tak to bywa. Sama bym je chetnie nosila, tylko cos mi szkita przerosla ![]()
|
|||
|
|||
|
A nam dzisiaj właśnie przyszły kolejne dwie pary Pololo. Tym razem jaszczurki różowe i beżowe z ciemną podeszwą.
Zamówiłam 26/27, jeszcze trochę za duże są,ale to pewnie kwestia tygodnia. |
|
|
||||
|
||||
|
W ekodzieciaku?
Ile za te wieksze rozmiary placilas?
|
||||
|
||||
|
my też z kupnem bucików zawsze mieliśmy problem,w bartku zawsze coś nie tak, ccc nie lubię kupiłam raz dziecku tam buty i na drugi dzień je oddałam tragedia
bardzo lubimy buciki z ecco , córcia uwielbiała je nosić niestety ceny kosmiczne , ostatnio kupiliśmy w deichmanie i muszę powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolona , kupiłam z obawą bo jakoś jestem zdania ,ze buty dla dziecka muszą być porządne, ale muszę przyznać że kozaczki kupione w deichmanie spełniają wszystkie wymagania , dziecku nie marzną nóżki, mają podeszwę nie ślizgającą są a co najważniejsze córka bardzo lubi w nich chodzić, teraz kupiliśmy drugie kozaczki , również w tym sklepie na wyprzedaży za 39zł i też są super , myślę ,że jak będę chciała kupić córce uty to będzie pierwszy sklep do którego zajrzę A adidaski to tylko w adidas mają super nie do zajechania , kupiliśmy córci nawiosnę w zeszłym roku białe z siateczka troche sie obawiałama no bo wiadomo jak dzieci brudzą buty ale nie jak nie chciało mi sie prać ręcznie to wrzucałam do pralki i buty wyglądały ciągle jak nowe, córa biegała w nich jak szalona:P Kiedy nóżka jej urosła , buciki wyprałam i sprzedałam na allegro , bo wciąż wyglądały jak nowe. W tym roku jak tylko będą to je znowu kupię na wiosnę cena ok 100zł także nie jakaś kosmiczna cena a jakość rewelacyjna![]() Ostatnio edytowane przez wiolag ; 23-01-2010 o 09:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Chemical, w Ekodzieciaku.
Płaciliśmy normalnie - 115 za parę, tylko czekaliśmy trochę dłużej, bo koło trzech tygodni, bo te większe rozmiry to na zmówienie są sprowadzane. |
|
|
||||
|
||||
|
No no, to wiem.
Pololo są takie drogie, ale jednocześnie TAK uzależniające że szok ![]() wiolag - zapewne piszesz o zimowych DEI-tex, też je bardzo lubię ![]() Możesz napisać recenzję: http://www.bangla.pl/dla-dzieci/obuw...-tex-p3327.htm
|
||||
|
||||
|
Dziewczyny pomóżcie,
mamy w rodzinie chłopczyka, ma teraz 2 latka i 3 m-ce,chcę mu kupić kapciuszki typu robeez, czy pololo ale to ma być niespodzianka, stąd moja prośba jaki rozmiar butka mają przeciętnie dzieci w tym wieku, bo nie pamiętam jak to z miom bąbelkiem było, a nie będę pytać rodziców bo nici z niespodzianki by były ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ojej, bardzo różne mają...
Normalne butki Lusia nosi teraz 25, a jej koleżanka-rówieśniczka 22... Jak się mój skunksik obudzi to zmierzę syrkę w cm. Numeracją Pololo się nie sugeruj, bo jest kopsnięta, jak Lusik nosił 23 z normalnych butków to Pololo pasowały 24/25. Patrz na centymetry ![]()