KontaktMoja BanglaForumArtykułyZdjęciaOpinieStrona główna

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08-09-2010, 09:27
chmurrra chmurrra jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

dziękuję, nie widziałam nigdzie takich wkładek w butach, one chyba rzadko są spotykane?
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-09-2010, 09:13
OliwiowaMama OliwiowaMama jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Jak zwykle posłuchałam sie mądrej bratowej i zamiast odrazu pojechac do blue city zajechałam jeszcze na bazarek. Oczywiscie było zamkniete i straciłam poł dnia, bo moja dzidzia w dzien spi w odstepach 2h do 12 i od 14....
Zirytowana zajechałam do pobliskiego swiata dziecka i tutaj strzał w 10. Po wielu nieudanych probach, sztywnych buciorów z lodowatej skórki, trafiłam na srednio ładne, nie dziewczęcie i nie chłopięce butki, które wspaniale prezentują sie na stopce, zakładają sie bez zadnego problemu.. no i Oliwia chce w nich chodzic. Skórzana wkładeczka z dziurkami.. rzepki.. i maksymalnie wysokie podbicie i zginają sie tam gdzie potrzeba. A najpiękniejsze jest to, ze bucik ma zapasu własnie 1 cm czyli idealnie (ciekawe jak szybko z nich wyrośnie).
Biorąc pod uwage znizkę w sklepie 30% (ostatnia para) + to ze znalazłam 20 zł na chodniku przed sklepem... to butki wyniosły mnie 99 zł. Czyli w granicach tolerancji.
Fotka z netu, w rzeczywistosci kolor czerwieni jest soczysty

Po zimowe, wybiore się juz pewnie do blue city bo widze ze sklep ładny pewnie ceny też...
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-09-2010, 17:19
majajula majajula jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

To już wiem gdzie będę kupowała zimowe buciki dzięki Chemical
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-09-2010, 01:30
Chemical Chemical jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

zanetkaf - a napisz coś więcej o adidaskach Pumy?
stare 25-09-2010, 18:06
pinklady pinklady jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

Fajny wątek

Ja dziś własnie obeszłam kilka sklepów w poszukiwaniu butków dla synka.
w tym roku nastawiłam sie na aktywna zimę na sniegu i szukam konkretów - kombinezonu narciarskiego w rozm. 92 i nieprzemakalnych butków.
W Smyku u nas dziś 3 pary jakichs kozaczków skórzanych na krzyż, CCC i w Deichmannie nic mnie nie powaliło na kolana. O Ecco czy Geoxach w moim mieście to pomarzyć można.
Bartki średnio ciekawe i jakieś ciężkie.
Fajne mieli w jednym sklepie Primigi ale kompletnie nie wiem co to za firma i czy warto.
Chemical a czy w Zdrowej Stopie kupie takie typowe nieprzemakalne na śnieg coś na styl Deichmannowskich Dei-Texów?
O tyle o ile kombinezon jednoczęściowy dzis kupiłam tak z butami mam problem...
Byliśmy w niedzielę we Wrocku zwiedzać ZOO ale nawet nie wiedziałam że ten sklep w Arkadach jest tylko w dominikańskiej łaziłam. Ecco tam otworzyli ale bardzo mały wybór i zimówek jako takich nie było, bardziej trzewiki jesienne.
stare 25-09-2010, 19:26
pinklady pinklady jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

Poszperałam i chodzi mi o coś w tym stylu jak na tej aukcji:
http://allegro.pl/geox-tex-gulp-b030...245461105.html
stare 25-09-2010, 21:01
plati plati jest nieaktywny
Mały bangler

Domyślnie

Ja ostatnio nabyłam w Mivo Kids fantastyczne kozaki Agatha Ruiz de la Prada a w Clarksie - sper adidaski na rzepy.
Oczywiście nie jechalam z myślą o kupnie butów, gdybym się nastawiała to pewnie nic by nie kupiła...
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-09-2010, 23:33
zanetkaf zanetkaf jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

Cytat:
Napisał Chemical Zobacz post
zanetkaf - a napisz coś więcej o adidaskach Pumy?
My mieliśmy Pumy Drift Cat na rzepy w zeszłym roku biało czarne w tym roku czarno białe.

Były to nasze drugie buciki po pierwszych przyciężkawych Bartkach, po których Natka zaczęłą zawijać nóżki do środka.

W Pumach problem zniknął. Buciki bardzo leciutkie z bardzo elastyczną podeszwą. Węższe od Reeboków czy Ników świetnie pasowały na szczupłą nóżkę córy.

W tym roku, jak byliśmy w Zakopcu na wyjście w góry zakładałam córce właśnie je i nie było żadnych problemów pomimo, że spędzała w nich po kilka godzin dziennie głównie maszerując, biegając i skacząc.
Wieczorem zaraz po zdjęciu butków oglądałam Młodej nóżki i ani razu nie było żadnych zaczerwienień czy otarć.
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-09-2010, 00:15
Chemical Chemical jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

A no właśnie. Będę musiała się za nimi rozejrzeć z myślą o przyszłym sezonie, bo z Twojego opisu brzmią zachęcająco.
Dałabyś może radę cyknąć fotę? Szczególnie mi zależy na takiej ukazującej jak zgina się podeszwa. Proszę

Teraz mamy Adidas Goodyear, którym niestety elastyczności trochę brakuje - ale przynajmniej szczupłe są.

U nas po Bartkach był ten sam problem.
stare 27-09-2010, 21:25
zanetkaf zanetkaf jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

Przy chodzeniu tak jak na zdjęciu, ale generalnie jest bardzo miękka, że bez problemu można bucik nieomalże w rulonik zwinąć.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg butki z kotkiem.jpg (26.1 KB, 4 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
buty, obuwie

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady pisania postów