|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Hyhy, moja początkowo średnio lubiła mierzyć, ale teraz od niedawna to ma dosłownie fioła
Nawet jakieś stare kapcie rozmiar 3 numery mniejszy niż aktualny próbuje na nogi wcisnąć Już nie mówiąc, że w moje buty notorycznie przymierza ![]() A ponadto upatrzyła sobie ostatnio czapkę w H&M - musiałam kupić, nie było wyjścia, i już chyba ze 2 tygodnie dzień w dzień ją nosi, nawet w domu Ahh, te maluchy Takie małe, a już swój gust ma ![]()
|
|||
|
|||
|
Z czapkami to u nas to samo, na lato miałam 3 kupione, a praktycznie cały czas w jednej śmigała, bo pozostałe ściągała.
Najlepsza akcja jest, jak coś jej zakładam i mówię, że ślicznie Natalka wygląda, to od razu leci do lustra obejrzeć czy aby na pewno mama nie kłamie . |
|
|
||||
|
||||
|
No, to u nas to samo
W ogóle się w lustrze lubi przeglądać ![]()
|
|||
|
|||
|
Jak kupowaliśmy "dorosłe" łóżko dla Natki w Ikei, to przy okazji kupiliśmy takie zamykane lusterko w czerwonym obszyciu, postawione na stoliku mammuta wygląda jak taka mini toaletka
. |
|
|
||||
|
||||
|
zanetkaf - pytałaś o kozaczki DEI-Tex.
Byłam z tych kozaczków naprawdę bardzo zadowolona, chociaż nie napalałam się na nie szczególnie. Swoimi zaletami zapracowały sobie na dobrą opinie. Bardzo mile mnie zaskoczyły i też mam zamiar uderzyć do Deichmanna w pierwszej kolejności - właśnie po DEI-Texy.
|
|||
|
|||
|
Trochę się boję tego, że takie niedrogie buty mają tendencje do rozpadania się w środku sezonu i mimo wszystko będę musiała kupić drogie buty.
|
|
|
||||
|
||||
|
No akurat ja je kupiłam w połowie sezonu, bo dziecko mi wyrosło przedwcześnie z poprzednich kozaków (miała jakiś skok w przyroście stopy i w ciągu zimy ponad 2 numery jej przybyły). Więc całosezonowo ich nie testowałam, ale te parę miesięcy spisywały się bez zarzutu.
Szkoda że nie ma innych użytkowników DEI-texów.
|
|||
|
|||
|
Z drugiej strony 39 to kalosze kosztują, wiec jeżeli założę sobie, że to zamiast kaloszy, to ryzyko jest do zaakceptowania
. |
|
|
||||
|
||||
![]() A byłaś je obmacać? Widziałaś na żywo? Mierzyłaś? Bo czasem człowiek się zastanawia całymi dniami, a jedna wizyta w sklepie rozwiązuje problem ![]()
|
|||
|
|||
|
Jak się uda to jutro chcieliśmy jechać, bo u nas od dzisiaj "wielkie odstawianie" , także wszystko zależy od stopnia powodzenia akcji.
|