|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
No i znowu stoję przed wyborem wózka
Dzidziak okazał się rosnąć tak szybko, że musimy się niedługo przymierzyć do duużej spacerówki. Jeszcze nie ma 3 miesięcy, a już ma rozmiar ciuchów 74 i waży 7 kg. Poszukuję wygodnej spacerówki z możliwością rozłożenia do spania, skrętnymi kołami, podnoszonym podnóżkiem i dużą budką chroniącą od słońca. Wózek nie musi być lekki, mieć przekładanej rączki i takich tam, ale zdejmowany pałąk byłby mile widziany. Chciałabym, żeby ten wózek posłużył nam do końca, chyba że wymięknę i stwierdzę, że parasolka by się przydała Zna ktoś coś godnego polecenia. Głównie wózek ma być dla duuuużego dziecka ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dla takiego dziecka to moim zdaniem Peg Perego Pliko. Rozkłada się na płasko, ma obszerną budkę , skrętne koła, spory kosz na zakupy, podnóżek regulowany, pałąk jest zdejmowany no i jest to parasolka waży coś 8,5 kg . Są tej firmy nie parasolki o podobnych cechach . Przypuszczam że na pod koniec uzytkowania wózka i tak zakupisz coś super lekkiego
|
|||
|
|||
|
Jeśli nie musisz nosić to polecałabym ten wózek:
http://www.bangla.pl/dla-dzieci/wozk...er-xa-p991.htm Koleżanka miała dokladnie ten sam problem co Ty, jej synek mial cztery miesiące i ważył osiem kilo, i właśnie ten model się świetnie sprawdził. Jej synek ma rok i cztery miesiące i ciągle grzecznie w nim jeździ. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Dziękuję za odpowiedzi, pójdę do sklepu i polukam na te wózki. Zainteresował mnie jeszcze wózek cocnord fusion, ale nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów siedziska, oparcia i w opcji rozłożonej. Miał ktoś z nim do czynienia i mógłby wymierzyć?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja jestem zakochana w swojej Emaljundze Scooter, tylko do niej byś się musiała przemęczyć jeszcze ze 3 miechy w swoim Nurse.
Nie chciałabym za żadną kasę jakiegokolwiek innego wózka, innego niż mój Scooter kochany ![]() BTW - coś ten Nurse nie gra, że już teraz kupujesz nowy?
|
|||
|
|||
|
Cytat:
. Mieści się jeszcze w jakąkolwiek gondolkę? |
|
|
||||
|
||||
|
Oj proooszę o te wymiary
Dziecko do gondoli ledwo wchodzi, chociaż najmniejsza nie jest, tzn wzdłuż ma jeszcze miejsce ale w ramionkach ciasno, no i o spaniu z łapkami do góry nie ma co marzyć, więc muszę kupić spacerówkę rozkładaną na płask, duużą, żeby było mu wygodnie. Patrzyłam też na emmaljungi Chemicalowe, tak więc koszmarek wyboru właściwego wózka powrócił ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
i pewnie niedrogi, ciekawe czy ma wypinany pałąk? |
|
|
||||
|
||||
|
Mam jeszcze pytanie a propos tego wózka: czy on ma oparcie regulowane na pasek? jeśli tak, to jak to się sprawdza i jak długo używasz tego wózka? Twoje dziecko długo już w nim jeździ?
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| spacerówka, wózek |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|