KontaktMoja BanglaForumArtykułyZdjęciaOpinieStrona główna

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12-06-2009, 15:04
titatita titatita jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie Jaka spacerówka ??

No i znowu stoję przed wyborem wózka Dzidziak okazał się rosnąć tak szybko, że musimy się niedługo przymierzyć do duużej spacerówki. Jeszcze nie ma 3 miesięcy, a już ma rozmiar ciuchów 74 i waży 7 kg. Poszukuję wygodnej spacerówki z możliwością rozłożenia do spania, skrętnymi kołami, podnoszonym podnóżkiem i dużą budką chroniącą od słońca. Wózek nie musi być lekki, mieć przekładanej rączki i takich tam, ale zdejmowany pałąk byłby mile widziany. Chciałabym, żeby ten wózek posłużył nam do końca, chyba że wymięknę i stwierdzę, że parasolka by się przydała Zna ktoś coś godnego polecenia. Głównie wózek ma być dla duuuużego dziecka
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-06-2009, 17:41
I_m_e I_m_e jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Dla takiego dziecka to moim zdaniem Peg Perego Pliko. Rozkłada się na płasko, ma obszerną budkę , skrętne koła, spory kosz na zakupy, podnóżek regulowany, pałąk jest zdejmowany no i jest to parasolka waży coś 8,5 kg . Są tej firmy nie parasolki o podobnych cechach . Przypuszczam że na pod koniec uzytkowania wózka i tak zakupisz coś super lekkiego
stare 12-06-2009, 20:34
zanetkaf zanetkaf jest teraz aktywny
Większy bangler

Domyślnie

Jeśli nie musisz nosić to polecałabym ten wózek:
http://www.bangla.pl/dla-dzieci/wozk...er-xa-p991.htm
Koleżanka miała dokladnie ten sam problem co Ty, jej synek mial cztery miesiące i ważył osiem kilo, i właśnie ten model się świetnie sprawdził. Jej synek ma rok i cztery miesiące i ciągle grzecznie w nim jeździ.
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-06-2009, 21:03
Pete Pete jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

A taki? http://www.bangla.pl/dla-dzieci/wozk...sycot-p768.htm
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-06-2009, 21:04
Młodzież banglowa

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedzi, pójdę do sklepu i polukam na te wózki. Zainteresował mnie jeszcze wózek cocnord fusion, ale nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów siedziska, oparcia i w opcji rozłożonej. Miał ktoś z nim do czynienia i mógłby wymierzyć?
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-06-2009, 21:09
Chemical Chemical jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

Ja jestem zakochana w swojej Emaljundze Scooter, tylko do niej byś się musiała przemęczyć jeszcze ze 3 miechy w swoim Nurse.
Nie chciałabym za żadną kasę jakiegokolwiek innego wózka, innego niż mój Scooter kochany

BTW - coś ten Nurse nie gra, że już teraz kupujesz nowy?
stare 12-06-2009, 21:52
gnom4 gnom4 jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Cytat:
Napisał titatita Zobacz post
Dziękuję za odpowiedzi, pójdę do sklepu i polukam na te wózki. Zainteresował mnie jeszcze wózek cocnord fusion, ale nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów siedziska, oparcia i w opcji rozłożonej. Miał ktoś z nim do czynienia i mógłby wymierzyć?
Podeślę Ci dokładne wymiary jutro wieczorem lub w poniedziałek. Wózek stoi obok ale niestety muszę pojechać do sklepu po miarkę... Wózek jest naprawdę duży i ma bardzo dużą budkę. Ale Twoje dziecko też niczego sobie . Mieści się jeszcze w jakąkolwiek gondolkę?
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-06-2009, 21:59
Młodzież banglowa

Domyślnie

Oj proooszę o te wymiary Dziecko do gondoli ledwo wchodzi, chociaż najmniejsza nie jest, tzn wzdłuż ma jeszcze miejsce ale w ramionkach ciasno, no i o spaniu z łapkami do góry nie ma co marzyć, więc muszę kupić spacerówkę rozkładaną na płask, duużą, żeby było mu wygodnie. Patrzyłam też na emmaljungi Chemicalowe, tak więc koszmarek wyboru właściwego wózka powrócił
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-06-2009, 22:02
Młodzież banglowa

Domyślnie

ten też fajny i pewnie niedrogi, ciekawe czy ma wypinany pałąk?
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-06-2009, 22:18
Młodzież banglowa

Domyślnie

Cytat:
Napisał gnom4 Zobacz post
Podeślę Ci dokładne wymiary jutro wieczorem lub w poniedziałek. Wózek stoi obok ale niestety muszę pojechać do sklepu po miarkę... Wózek jest naprawdę duży i ma bardzo dużą budkę. Ale Twoje dziecko też niczego sobie . Mieści się jeszcze w jakąkolwiek gondolkę?
Mam jeszcze pytanie a propos tego wózka: czy on ma oparcie regulowane na pasek? jeśli tak, to jak to się sprawdza i jak długo używasz tego wózka? Twoje dziecko długo już w nim jeździ?
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Tagi
spacerówka, wózek

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady pisania postów