KontaktMoja BanglaForumArtykułyZdjęciaOpinieStrona główna

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08-03-2010, 01:21
zanetkaf zanetkaf jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

Najbardziej to się w tych piłkach obawiam o kwestię stabilności, jakoś tak wydajemi się że strasznie łatwo przy nich o mniej przyjemne spotkanie z ziemią.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 01:24
Chemical Chemical jest nieaktywny
Większy bangler

Domyślnie

Fasolka jest na pewno stabilniejsza, na takich piłkach kulistych, w przypadku przedszkolaka, to moim zdaniem konieczna jest asekuracja
stare 08-03-2010, 01:28
Większy bangler

Domyślnie

Tia fasolka na pewno stabilniejsza, ale wydaje mi się, że mniej możliwości daje.
Na porodówce u mnie były właśnie fasolki, worki sako i klasycze piłki, to jakoś tak klasyczna piła była dla mnie najbardziej oki.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 11:30
Większy bangler

Domyślnie

Bitabob - taaak, za wcześnie na piłkę gimastyczną, takich szkrabików malutkich nie powinno się samemu turlać. Dopiero takie przedszkolaczki, w ramach zabawy

zanetka - ja na porodówce bujałam się na fasolce właśnie Ta najmniejsza fasolka ze zdjęcia ma średnicę 30cm, to już by na niej dziabągi siedziały stabilnie - jak nic, ale cena: 80zł... Plus wysyłka...
stare 08-03-2010, 20:08
haker305 haker305 jest nieaktywny
Młodzież banglowa

Domyślnie

Polecam piłki Ledragomma, naprawdę lepiej dopłacić do bezpiecznej piłki z certyfikatami. Różnica w jakości jest oszałamiająca, nie mówiąc o tym że mój Crystal Drop 90cm pachnie ładnie wanilią a nie jakimś chamskim chińskim plastikiem . Poza tym, te chińskie piłki często mają mniejszą średnicę niż deklarowana, w dodatku mają ogromną skłonność do pękania (ja już "zajechałem" 3 chińskie piłki, Ledragomma Crystal Drop 90cm którą mam teraz jest chyba niezniszczalna). Są też bardzo dobre piłki Gymnastik Ball produkcji Ledragommy, to takie klasyczne piłki gimnastyczne "bez bajerów", oraz seria Maxafe przeznaczona dla osób starszych ze względu na to że przy przekłuciu bardzo wolno schodzi z nich powietrze.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 20:33
Większy bangler

Domyślnie

Koleżanki i koledzy, przedstawiam Wam mojego brata, hakera305

Przyciągnęłam go tu, żeby napisał recenzje tych piłek, które miał, i wypowiedział się w topiku - to on zaszczepił we mnie piłkomanię

Kurcze, ta Ledragomma Crystal Drop 90cm jest przeogromna
Zajmuje pół pokoju
Serio nie szczędzą przy określaniu średnicy, co trzeba wziąć pod uwagę przy wybieraniu

Ale efekt wizualny niesamowity - to już wiecie czemu na nią taka napalona jestem
stare 08-03-2010, 20:58
Większy bangler

Domyślnie

Ja to nie ukrywam, jakoś tak wcale,a wcale się nie zastanawiałam nad zakupem tej piłki, tylko zobaczyłam topik, a później poszłam na zakupy i akurat były piłki gimnastyczne w promo i tak pod wpływem impulsu kupiłam.

Rozeznania żadnego nie robilam jeśli chodzi o jakość i dostępność na rynku.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 22:01
Większy bangler

Domyślnie

Chemical dobrze, ze brata przedstawiłaś, by byłam skłonna pomyśleć, że kolejna krypto reklama .

haker305 witamy na forum.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 23:10
Większy bangler

Domyślnie

Tak właśnie pomyslałam, że jego post może zostać odebrany jak kolejna akcja marketingowa (wiele tego tu było ostatnio), dlatego z miejsca go przedstawiłam

Brat nie ma nic wspólnego z żadną firmą od piłek, jest gimnazjalistą oraz szczęśliwym i bardzo zadowolonym właścicielem wspomnianej Ledragommy Crystal Drop 90cm

A Ty masz taką piłkę made in Tesco?
Jak tak, to brat też taką miał - dodam do bazy i namówię go na kolejną recenzję

Ona jest bardzo podobna do tej mojej, Lidlowej.
stare 08-03-2010, 23:38
Większy bangler

Domyślnie

Nie mogę nigdzie znaleźć jaką te Crystal Drop mają nośność i na Co kupić opinie o nich są raczej niezbyt pozytywne.

Tia my kupiliśmy taka made in Tesco, żeby w ogóle zobaczyć co to warte i czy jakiekolwiek zainteresowanie ze strony młodzieży będzie.

Ciekawe, jeśli chodzi o wytrzymałość, wydają mi się te fizjoterapeutyczne czarne ino trochę drogie...
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady pisania postów