|
||||
|
||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Czy ktoś z Was mógłby mi doradzić coś w sprawie zabawek:Szczeniaczek Uczniaczek Fisher Price oraz piramidki Fisher Price? Chciałabym kupić te dwie zabawki,ale nie wiem czy warto.
|
|
|
||||
|
||||
|
Szczeniaczek Uczniaczek ma 27 opinii a piramidki są dwie http://www.bangla.pl/fisher-price-pi...sics-p7200.htm i http://www.bangla.pl/zabawa/gry-ukla...idka-p6445.htm
Oczywiście czekamy też na posty ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja tylko chciałam dodać i zdradzić taką tajemnicę, ze Szczeniaczek Uczniaczek Fisher Price będzie u nas niedługo do wygrania
![]() /redakcja |
|
|
|||
|
|||
|
Oczywiście przeczytałam wszystkie opinie o Szczeniaczku,ale jestem ciekawa czy warto kupić go pomimo jego wysokiej ceny.Interesuje mnie również jak długo dzieci się nim bawiły.Moja córeczka ma obecnie 15 miesięcy i zastanawiam się czy nie za późno jej chcę kupić tę zabawkę.Rozważam jeszcze garnuszek na klocuszek,też słyszałam pochlebne opinie.
|
|
|
||||
|
||||
|
My kupiliśmy córci jak miała 2 latka i była zachwycona, i misiem i piramidką, misiem nawet długo się bawiła ale już się znudził i leży w kącie , a piramidka bawi się nadal
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Piramidka fajniejsza moim zdaniem, szczeniaczek, choć to miła i porządna zabawka, jakoś szybko się znudził.
Nawet zwyczajna, najtańsza piramidka z Ikea, i te ich kubeczki za 5zł - spokojnie wystarczą ![]()
|
|||
|
|||
|
Dzięki dziewczyny za rady.
|
|
|
|||
|
|||
|
Robur wszystko zależy od temperamentu malucha. U nas obie się sprawdzają, ale mamy dwie sąsiadki z dziewczynami w podobnym wieku co Natuś u jednej sprawdzają się wszelkiego rodzaju klocki i układanki, u drugiej znowuż lale i maskotki.
Faktem jest, że my szczeniaczka kupiliśmy jak córa miała pół roku i szczyt popularnośći przypadał w okresie rok - półtora. Aktualnie (2,5) największym wzięciem cieszą się układanki, klocki i książeczki o Martynce. Skłaniałabym się ku piramidce, ale wydaje mi się, że na obie zabawki jest już trochę późno. Patrząc po mojej Młodej radziłabym zainwestować już w zabawki tematyczne typu kuchnia, domek, odkurzacz, albo książeczki. |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki Zanetka.
|
|
|
||||
|
||||
|
U nas też jakoś szczeniaczek szybko się znudził, pomimo że ma dodatkowo świecące serce .Rzeczywiście dzieci nawet te najmniejsze mają już swoje własne "upodobania " zabawkowe. Córka obecnie 21 miesięcy , ani nie spojrzy na lalki czy misie , samochody i klocki to jej żywioł. U nas jedynie klocki Lego Duplo się nie znudziły i wciąż są na topie a szczeniaczek biedaczek zarasta kurzem
![]() |