|
||||
|
||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki Baj.
|
|
|
||||
|
||||
|
U nas Szczeniaczek teraz wiedzie prym. Młodemu się bardzo spodobał. Dostał go zbyt wcześnie, jak miał 4 miesiące. Teraz kilka miechów później już jest ok!
Nawet zauważyłam, że w innych misiach szuka przycisków i dziwi się że nie gadają do niego ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() U nas też był taki moment, że Młoda tak przyzwyczaiła się do zabawek interaktywnych, że co dostała nową zabawkę to przysiskała ją na wszystkie możliwe sposoby. |
|
|
|||
|
|||
|
u nas "na szczeniaczku" własnie wychowuje się drugie dziecko
![]() synek dostał go w prezencie na roczek, lubił słuchac piosenek, do dzis gestykulujemy i gimnastykujemy się przy piosence "głowa, ramiona, palce nóg". córcia, jako, ze od urodznienia ma juz kontakt z tą zabwaką, to w zasadzie od 3 m-ca wyciągała do niego łapki, obecnie szura nim po podłodze zacięcie raczkując i czasami woli upaść, albo się gdzieś w "drodze" przyblokować, niz wypuścic go z rąk. super zabawka, jak dla mnie. |
|
|
|||
|
|||
|
Zdecydowanie polecam Szczeniaczka Uczniaczka!
Po pierwsze jest to zabawka ponadczasowa, niezniszczalna, niezwykle barwna, potrafił dosyć długo zająć uwagę dziecka. Ładnie zaśpiewane piosenki, fajne wierszyki i nauka części ciała: ucho, nosek, brzuszek, łapka, nóżka... Przetestowana na dwóch moich synkach. Mojej siostrzenicy również kupiłam na pierwsze urodzinki, co wzbudziło jej największe zainteresowanie. Mój najmłodszy korzysta z niej od pierwszych m-cy życia. Mimo, iż nie wie jeszcze co to alfabet, przyjemny głos pieska sprawia, że uśmiecha się zawsze, gdy tylko go usłyszy. Uruchamianie przycisków na piesku dla takiego małego szkraba jest nad wyraz intrygujące. Uważam, że to zabawka którą powinno mieć każde dziecko. Warto zainwestować niemałe pieniądze. |
|
|
||||
|
||||
|
Ta ostatnia wypowiedź trąci reklamą.. ale cóż... niech będzie
![]() A co dziewczyny myślicie o gadającej kierownicy??? od kiedy NAPRAWDĘ dzieciak zacznie się nią bawić? a może polecacie coś innego zamiast kierownicy? Młody jak byliśmy w markecie to bawił się tą kierownicą i wydawał się zachwycony.. ale ciekawe czy to samo będzie w domu... :P |
|
|
||||
|
||||
|
nasza chrześniaczka ma szczeniaczka uczniaczka,ale nie bardzo się nim interesowała od początku i tak jest do tej pory.owszem ma miłe dla ucha dźwięki i piosenki,ale zależy od temperamentu dziecka,czy go polubi.nasz malec uwielbiał świecącą i grającą piramidkę i na długo zajmowała jego uwagę,ale jak skończył około 1,5 roku to się już nią nie bawi.teraz na topie są autka,pod każdą postacią,garaże itp.
|
|
|
|||
|
|||
|
U mojego siostrzeńca również o wiele lepiej sprawdziła się piramidka. Świeciła i wydawała różne dźwięki,co bardzo zainteresowało małego. MY planowaliśmy kupić szczeniaczka Uczniaczka,ale ostatecznie wstrzymaliśmy się. To była chyba słuszna decyzja.
|
|
|
|||
|
|||
|
My mamy misia z fishera który jest w sumie bardzo podobny do szczeniaczka i zdecydowaniem moge polecic! U nas byl hitem zarówno jak dziecko miało jakieś pól roku przez piosenki i swiatełka, a teraz jezdzi w wózku jako ulubiony misio, a jak sie przypadkiem właczy to tez jeszcze wzbudza ciekawość i zainteresowanie!
![]() |