|
||||
|
||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Tygrysowa przyznaj się ile tych chust na stosiku leży
) |
|
|
||||
|
||||
|
no to teraz nasze niezbednikowe hity:
1. masażer kolkowy dla maluszków do -go roku życia, hit, który powinien się znaleźć w każdej wyprawce 2. pościel i becik wool star, 3. zestaw Tommee Tippee Closer to nature ze sterylizatorem 4. hotsling pouch, mieliśmy dwie, pierwsza rozmiarowa i druga już uniwersalna, korzystam do dziś, sprawdziły się idealnie, wiązane chusty to dla mnie tortura ![]() 5. pieluchy pampers, szczególnie premium care dla maluszków |
|
|
||||
|
||||
|
dodam jeszcze jedno możecie mnie
![]() !!! łóżeczko- kołyska klupś RadekII !!! I wcale nieprawda, że się dziecko do bujania przyzwyczaja, a niejedną noc przedrzemałam bujając automatycznie nogą łóżeczko zamiast ganiać z dzieckiem na ręku |
|
|
||||
|
||||
|
Synek również miał łóżeczko-kołyskę Radek II ale zaczął w nim sypiać dopiero kiedy skończył 10 miesięcy i nie korzystaliśmy z funkcji kołyski. Za to mały potrafił tak rozbujać zablokowane płozy że śruby same się wykręcały, niezły miał wtedy ubaw
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Fakt mechanizm blokujący jest do d... poradziliśmy sobie z tym podkładając klocki (drewniane zabawkowe) Choć w sumie problem u nas nie istniał bo Tygrysisko jak podrosło (koło 7 miesiąca) skumało co i jak i na dobre wprowadziło się do naszego łóżka.
|
|
|
||||
|
||||
|
1. wózek BOLDER SD - idealny pod każdym względem, obiekt westchnień mijających nas mam
2. mata gigant Tiny Love - niezbędna 3. kojec Arti Luxury (wypasiony kojec i łóżeczko turystyczne z przewijaniem i bajerami) 4. Pieluchy Pampers Premium Care 5. przewijak ANTILOP IKEA mocowany do ściany z przybornikiem, składany |
|
|
|||
|
|||
|
1. Wiaderko do kąpieli Tummy Tub - rewelacja jak dla mnie !!
2. Frida do nosa 3. Leżaczek bujaczek Fisher Price 3w1 - używa go zarówno mój pół roczny synek jak i 2.5 letnia córeczka 4. Pieluchy Dada z biedronki - wg mnie lepsze od Huggisów 5. Sudocrem - nie mieliśmy nigdy problemów z odparzoną pupą |
|
|
||||
|
||||
|
Bujaczek rządzi!!!
A chust... cóż wczoraj kupiłam 20, tak dla nowego członka rodziny... nie może wszak dzidzia mieć wszystkiego po Starszym Bracie, prawda? |
|
|
||||
|
||||
|
Hehe prawda. Kurcze, jak bym mieszkała w Warszawie to bym się na kurs chustonoszenia do Ciebie Tygrysowa wybrała.
|
|
|
||||
|
||||
|
są specjalne warsztaty, nawet umiarkowanie tanie bo koło 50zł, poszukaj może gdzieś niedaleko organizują. Fajna sprawa z tymi warsztatami
![]() |