|
||||
|
|||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Wszystko wydaje mi się coraz droższe. Zabawki, odzież, żywność. Wszystko...Tylko jakość wciąż leci na łeb.
o do petszopów, tak mi przyszły na myśl Pokemony które były modne jakieś 10 lat temu. Tak samo ich wartośc edukacyjna i estetyczna na poziomie 0. Petszopy pewnie też jak te Pomeny przpadną za rok-dwa w mrokach historii ) |
|
|
|||
|
|||
|
Miejmy nadzieję...
|
|
|
||||
|
||||
|
Spokojna głowa, coś innego wymyślą, pewnie nie mniej drogiego
![]() Ale ceny Duplo nie mniej oszałamiające Tak z obecnej perspektywy patrząc, to te niemowlęce Fisher Price wcale takie drogie nie były ![]()
|
||||
|
||||
|
moja córka też zna te Pet Shop z przedszkola.ostatnio jej kupiłam jednego,a mała była zawiedziona,bo w sklepie łapsnęła od razu za duży zestaw za 150 zeta
.duże to oczywiście było pudło,bo w środku parę figurek badziwiastych jakieś takie małe laleczki też dostała od babci.one są szkaradne,głowy nieproporcjonalnie duże.teraz same takie duperelki modne:Poly,Chichi love,Pet Shop.tylko takie małe to powinny kosztować 5 złotych,a nie kurcze 16![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się w stu procentach.
Parę lat temu to był szał na kucyki My Lttle Pony to te przynajmniej ładne były . |
|
|
|||
|
|||
|
Prawda jest to,że zabawki stają się coraz droższe i dlatego staram się szukać promocji w dobrych sklepach internetowych,czasem uda się znaleźć fajne zabawki lub gry w rozsądnej cenie.
|