Masło Klarowane (Mlekovita)

1 kupi ponownie
26 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (26)

O produkcie

Produkt, zawierający wyłącznie tłuszcz mleczny, o bursztynowej barwie, przyjemnym, lekko orzechowym aromacie oraz delikatnym smaku. Dostarcza wyjątkowego smaku i aromatu wielu potrawom. Nie pali się w wysokich temperaturach. Nie wsiąka w smażone potrawy, jak inne tłuszcze więc jest bardzo wydajny. Stosowany do celów kulinarnych m.in: smażenia - ryb, delikatnych mięs, skorupiaków i warzyw, podsmażania - pierogi lub kopytka uzyskają nie tylko niezapomniany smak ale także chrupiącą, złotą skórkę, pieczenia użyty jako składnik serników, ciast kruchych, ucieranych oraz drożdżowych, sprawia że są one delikatne i puszyste. Idealny do pieczenia pączków i chrustu. polewania warzyw ugotowanych na parze. Opakowania: 0,5 kg; 1 kg

Miłosława Zowczak-Drabarc
Produkt tłuszczowy Mlekovity sprzedawany jako masło klarowane nie jest klarowane! Proszę zresztą popatrzeć na opis na pudełku, który nie odnosi się do istoty klarowania, masło jedynie jest określone jako "bezwo... zobacz całą opinię

Opinie

DODAJ OPINIĘ