Rozpływająca się w ustach lekka i puszysta pianka z alpejskiego mleka o czekoladowym smaku oblana mleczną czekolada Milka.
Pianka o smaku czekoladowym z alpejskiego mleka, oblana czekoladą mleczną z alpejskiego mleka
Skład: czekolada mleczna 26% [cukier, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyna sojowa, E 476), pasta z orzechów laskowych, aromat], cukier, syrop glukozowy, odtłuszczone mleko, tłuszcz mleczny, miazga kakaowa (3,2%), substancja utrzymująca wilgotność (syrop sorbitolowy), glukoza, odtłuszczone mleko w proszku, białko jaja w proszku, substancja żelująca (agar), tłuszcz kakaowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty, stabilizator (inwertaza), substancja konserwująca (sorbinian potasu), emulgatory (lecytyna sojowa, E 476), pasta z orzechów laskowych. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 45%.