Kefir (Robico)

0 kupi ponownie
16 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (16)

O produkcie

KEFIR ROBICO jest wyjątkowy, ponieważ wytwarzany jest metodą termostatową. Dzięki tej metodzie, proces dojrzewania i fermentacji kefiru zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce, a nie - tak jak w innych kefirach  – w ogólnym zbiorniku. Jak to sprawdzić? Wystarczy spojrzeć na napój, który przed wstrząśnięciem zachowuje charakterystyczną konsystencję. KEFIR ROBICO to napój mleczny fermentowany. Fermentację przeprowadza się przy pomocy bakterii kefirowych i drożdży. W każdej butelce zatrzymaliśmy dwutlenek węgla, który powstaje w czasie fermentacji, dlatego każda butelka KEFIRU ROBICO to porcja łagodnie musującego i  orzeźwiającego  mlecznego napoju . dlatego...     KEFIR ROBICO ORZEŹWIA LEPIEJ.

Ola97
Jest przepyszny ! Naprawde prawdziwy smak kefiru. Jest smaczny i bardzo pożywny oraz sycący. Ponadto jest zdrowym produktem. Kupić go można w każdym supemarkecie. zobacz całą opinię

Opinie

DODAJ OPINIĘ