Niepowtarzalny smak lodów Haagen-Dazs swój początek ma w Nowym Jorku, gdzie w 1921 roku rodzina polskich imigrantów rozpoczęła produkcję lodów owocowych. Pierwszorzędna jakość, wyłącznie naturalne składniki i smaki wywiedzione z bardzo różnych kultur razem z unikalną, wieloletnią tradycją do dzisiaj są gwarantem doskonałej, lodowej uczty. Wybieramy spośród dziesięciu mniej i bardziej tradycyjnych smaków:
- Baileys – wyrazista nuta irlandzkiego likieru i gładka, lekka śmietanka,
- Belgian Chocolate – ciemne lody czekoladowe dla miłośników belgijskich słodkości,
- Cookies & Cream – śmietankowe lody waniliowe wypełnione kawałkami ciastek,
- Dulce de Leche – śmietankowe lody inspirowane słynnym deserem Ameryki Łacińskiej, kombinacja słodkiej śmietany i delikatnego karmelu,
- Pralines & Cream – chrupiące praliny i gładkie smugi toffi w kremowych lodach waniliowych,
- Strawberries & Cream – świeże truskawki w lodach śmietankowych,
- Strawberry Cheesecake – smak serowego kremu ze świeżym sosem truskawkowym,
- Vanilla – klasyka i wynik połączenia słodkiej śmietany z wanilią,
- Vanilla Caramel Brownie – karmel, kawałki ciastek czekoladowych i lody waniliowe,
- Macadamia Nut Brittle – bogate w smaku orzechy Makadamii zanurzone w lodach waniliowych.