Gawroszki to konkretna przekąską z mięsa wieprzowego, o wyjątkowym smaku, z pysznymi dodatkami: serem i bekonem, oryginalnie przyprawiona. Idealnie nadaje się na śniadanie, kolację czy szybki, ale sycący posiłek w czasie dnia. Nie trzeba otwierać opakowania, aby podgrzać Gawroszki! Wystarczy umieścić zamknięta paczkę w mikrofalówce lub we wrzątku a opakowanie zadziała jak parowar. Po jednej minucie otwierając je mamy gotowe, ciepłe kiełbaski bez utraty walorów smakowych. Oczywiście Gawroszki można przygotować także w tradycyjny sposób: ugotować, usmażyć na patelni, upiec w piekarniku lub ugrillować.
Gawroszki są prze-pysz-ne. Jakoś wydawało mi się, że to nic specjalnego, albo wręcz następne kiełbaski typu grillowego ale nie:) To są mini kiełbaski, miękkie, smaczne, w środku widać kawałki sera, ale w smaku...
zobacz całą opinię