Wyróżnikiem marki Movenpick są wyrafinowane receptury i ścisłe powiązania ze światem gastronomii. Movenpick czerpie inspiracje z rewolucyjnych wizji kulinarnych zrodzonych w najznakomitszych szwajcarskich restauracjach w latach 60-tych XX wieku. Najlepsi szefowie kuchni przeistaczali te wizje w rzeczywistość. Ich pasja i entuzjazm były motorem ciągłych poszukiwań nowych dróg i inspiracji w dziedzinie wyjątkowych smaków i receptur.
To, co najlepsze z natury
Cechą charakterystyczną wszystkich przepisów Movenpick są naturalne dodatki, wybierane spośród tego, co najlepsze na świecie. Klasyczna burbońska wanilia z Madagaskaru. Najlepszy francuski koniak. Ocet balsamiczny z Modeny. Ręcznie formowane w Szwajcarii kawałki karmelu. Produkty Movenpick są wytwarzane wyłącznie przy użyciu najznakomitszych składników, pozyskiwanych z największą starannością i przetwarzanych w naturalny sposób, bez sztucznych barwników i dodatków.
Będzie to recenzja dwóch konkretnych smaków bo te jadłam a inne smaki niekoniecznie mogą mi smakować :)
Wgrałam fotki z opisami.
Lody kawowe to mistrzostwo świata. Rewelacyjne w smaku, bardzo kawowe, na wie...
zobacz całą opinię